Svi obožavaju čvoraste jastučiće

Svi obožavaju čvoraste jastučiće

@sonnemondstars 3

@sonnemondstars

Već smo pisali o nekoliko brendova koji u svojoj ponudi imaju zapetljane, tzv. ‘knot’ predmete za dom – od stolaca, taburea, jastuka…, no ono čega nam nikako nije dosta su ‘knot’ jastučići za krevet, kauč ili sofu. Nisu samo dekorativni, mekani, zanimljivog izgleda i kao detalj koji podiže uređenje interijera, već su i iznimno udobni te nužni dijelovi odmora, popodnevnog počinka ili filmskih večeri…

@sonnemondstars

@sonnemondstars

kloopko 3

@kloopko

Iako su ‘knot’ taburei i stolci veliki te učvršćeni drvenim ringovima, jastučići nemaju tako čvrsti i tvrdi dio te se svojim oblikom i veličinom mogu uklopiti u ama baš svaku sredinu i stil. S uzorkom, šareni, jarkih boja ili u upečatljivoj metalik ili crnoj varijanti sigurno će biti najkomentiraniji komad u svakom prostoru.

Većini dizajnera koja se upustila u ‘knot’ priču i stvaranje ovih zanimljivih komada inspiracija je bila The Ashley Book of Knots, divna knjiga koja objedinjuje čvorove i vezanja iz svih kraje svijeta. Kod nas iznimno popularan mornarski čvor mogao bi dobiti opasnu konkurenciju… Nismo trebali mnogo čekati, već je u susjedstvu srpski brend Kloopko na tržište stavio te neodoljive male jastučiće.

kloopko

@kloopko

mylittleecho 4

@mylittleecho

U pravilu su ‘knot’ jastučići napravljeni od punjenog pletiva ili punjene šivane tkanine od pamuka, poliestera, viskoze, dok se pune spužvom. No, za kakve god i koje god se odlučili vjerujemo da će udobnost sresti zanimljivi dizajn na najšarmantniji mogući način.

@sonnemondstars 2

@sonnemondstars

mylittleecho 1

@mylittleecho

mylittleecho 2

@mylittleecho

mylittleecho 3

@mylittleecho

mylittleecho 5

@mylittleecho

mylittleecho 6

@mylittleecho

mylittleecho 7

@mylittleecho

umemi 1

umemi 2

@umemi

Foto: Instagram, Facebook

Učitati još
Zatvori