Beograd je dobio novu kreativnu oazu

Kenozoik

Kenozoik

Napušteni urbani objekti, tvornice i razni pogoni po gradovima često postanu prava meka za kulturni i zabavni sadržaj. Na sreću, također je napuštena tvornica Đorđa Vajferta i Ignjata Bajlonija u Cetinjskoj ulici 15 u srcu Beogradu, nedavno postala upravo to.

Kenozoik

Kenozoik

Kulturna oaza i srce noćnog zabavnog života za sve beograđane i one koje ga posjećuju – na adresi Cetinska ulica 15 smjestili su se neki od boljih i zanimljivijih klubova grada. Svaki donosi različiti sadržaj – od jazza, soula, indie, romske do odlične elektronske glazbe. Također se organiziraju i izložbe, filmske projekcije, večeri poezije i sl.

Polet

Polet

Klub Polet donosi književni sadržaj i odlične juhe (!). Kultni underground klub Dvorištance zbog obaveznog iseljenja se uselio upravo na ovu adresu. Na dvije pozornice kluba Kenozoika će vas dočekati cjelonoćni program, dok se klub Zaokret svojim specifičnim alternativnim izgledom i uređenjem izdvaja u ovom kulturnom središtu.

Polet

Polet

Svi koji preferiraju malo ‘pomaknute’ stvari, ovdje će se stvarno dobro provesti. I naravno, ne smijemo zaboraviti univerzalni glazbeni jezik karaoka, nitko im ne može odoljeti! A na stvarno novu razinu beogradski je Showroom podigao svoj karaoke program – na repertoaru je uglavnom rock glazba i svi sudionici se na kraju osjećaju kao rock zvijezde!

Dvorištance

Dvorištance

Sve detalje o ovoj kulturnoj i zabavnoj meki Beograda saznajte na stranici Kamonaizlet.hr.

Dvorištance

Dvorištance

Foto: Facebook

0