Svi obožavaju ovaj zeleni napitak koji smanjuje glad

Svi obožavaju ovaj zeleni napitak
koji smanjuje glad

U posljednjih nekoliko godina, zdravi lifestyle pretvorio se u neočekivani trend koji je iz mjeseca u mjesec skupljao sve više vjernih sljedbenika. Unutar pojma zdravog načina života svaki pojedinac je krojio svoj savršeni program prehrane i tjelovježbe. Trend zdravog načina života za sobom je povlačio brojne druge trendove. Od novih popularnih programa vježbanja do novih namirnica na kuhinjskim policama, svaka nova sezona donosila je nove, zdrave kulinarske i fitness trendove.

Među njima su se kao jedan od najpopularnijih istaknuli zdravi sokovi od voća i povrća i slični napitci oplemenjeni takozvanim superfoods dodacima koji su za mnoge predstavljali najlakši način za unošenje vitamina i minerala. Nakon zelenog soka, matcha napitka i kombuche, novi napitak koji je oduševio sve ljubitelje zdravog načina života je klorofilna voda.

IT NAPITAK SEZONE

Klorofilna voda je napitak koji u sebi sadrži tekući klorofil. Bogat vitaminima A, C, E i K, klorofil koji se dobiva ekstrakcijom iz zelenih biljaka vodu ili sokove od voća i povrća pretvara u savršeni istovremeno ukusni i zdravi napitak. Osim intenzivnom zelenom bojom, ovaj tekući klorofil ističe se svojim brojnim pozitivnim djelovanjima na organizam koja će vas zasigurno oduševiti i zaintrigirati dovoljno da ga isprobate.

POZITIVNO DJELOVANJE KLOROFILNE VODE

Povećanje crvenih krvnih stanica, detox djelovanje na cijeli organizam, smanjenje crvenila i oticanja te smanjenje osjećaja gladi samo su neke od pozitivnih promjena koje u vaš organizam unosi dnevna doza tekućeg klorofila. Kako dolazi iz zelenih biljaka, klorofilna voda je bogata antioksidansima i odličan način unosa željeza. Među brojnim pozitivnim djelovanjima, smanjenje gladi je ono koje najviše oduševljava široku publiku. Ipak, važno je napomenuti kako klorofilna voda nije nadomjestak, već nadopuna. Zdravi obrok tako ne valja zamijeniti, već nadopuniti napitkom obogaćenim tekućim klorofilom za savršeni boost vitamina, minerala i energije.

Preporučena dnevna doza je između 18 i 36 kapi tekućeg klorofila, ovisno o koncentraciji koja varira od brenda do brenda zbog čega je izuzetno važno čitati i slijediti upute na pakiranju. Bilo da želite smanjiti osjećaj gladi u onaj popodnevni sat kad naše tijelo traži red čokolade ili svoju zdravu prehranu želite obogatiti vitaminima i antioksidansima, klorofilna voda je jedan od trendova koje zasigurno vrijedi isprobati.

U nastavku vam donosimo tri različita tekuća klorofila koja možete pronaći i naručiti iHerbu, stranici posvećenoj zdravoj hrani, green beauty brendovima i proizvodima za dom.

Nature's Way

Nature’s Way

Nature's Way

Nature’s Way

Now

Now

Foto: Instagram, iHerb

Učitati još
Zatvori