Samo najbolje za vaše ljubimce: Otvorena najveća 24/7 privatna veterinarska klinika u Zagrebu
Samo najbolje za vaše ljubimce: Otvorena najveća 24/7 privatna veterinarska klinika u Zagrebu

Samo najbolje za vaše ljubimce: Otvorena najveća 24/7 privatna veterinarska klinika u Zagrebu

Vetti Group, vodeća veterinarska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je novu Veterinarsku kliniku Buba u Zagrebu na adresi Riječka ulica 10. Nova klinika, najveća u regiji, korisnicima je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Vetti Group je ove godine, uz otvaranje nove Klinike Buba i uz postojeću Ambulantu Buba, akvizirala i jednu od prvih privatnih ambulanti u Hrvatskoj, Ambulantu Marković u Zagrebu, Feliks iz Virovitice, koja uz ambulantu ima i sklonište za životinje, Veterinarsku stanicu Đakovo, stanicu s dugogodišnjom tradicijom i šest ambulanti, Cosa del Cani iz Zagreba s Ambulantom Doktor Vau i Neovet Zagreb s Klinikom Kreszinger koja radi od 0 do 24. Navedenim akvizicijama i otvaranjem nove klinike, Vetti Group postaje najveća veterinarska grupacija u Hrvatskoj i regiji. Do kraja ove godine planirana je i akvizicija veterinarske ambulante u Splitu, čime će Vetti Group okupljati ukupno 10 ambulanti i dvije klinike diljem Hrvatske, a ukupna vrijednost investicija će u iduće tri godine iznositi više od dvadeset milijuna eura. U ovom trenutku, grupacija broji 130 zaposlenih, dok se do kraja iduće godine predviđa više od 280 zaposlenih.

Klinika Buba
Klinika Buba
Klinika Buba

Dijagnostika, liječenje, operativni zahvati…

Vetti Group nalazi se u većinskom vlasništvu fonda Provectus Capital Partners, a ključni veterinarski stručnjaci ostaju partneri. „Vetti Group je osnovana s ciljem podizanja općeg standarda veterinarske djelatnosti u Hrvatskoj, decentralizacije i širenja kvalitetne usluge iz Zagreba diljem zemlje te poboljšanja standarda i uvjeta rada zaposlenika. Za sada je naš plan razvoja i širenja fokusiran na Hrvatsku, no u budućnosti želimo iskoračiti i u zemlje u okruženju“, istaknuo je Marko Galić, partner i član Investicijskog odbora Provectus Capital Partnersa.

Poseban fokus je na otvaranju regionalnih Vetti Group klinika i bolnica, koje će istovremeno pružati usluge vrhunske dijagnostike, kao i liječenje, operativne zahvate i složenije pretrage diljem Hrvatske. „Naše regionalne klinike obavljat će i pretrage i hitne zahvate koji se do sad nisu mogli obavljati. Standardizacijom usluga u cijeloj Hrvatskoj povećat ćemo razinu veterinarske usluge, a poboljšanjem uvjeta rada, uvođenjem kvalitetne edukacije i usavršavanja, sigurna sam da ćemo utjecati i na ostatak naših stručnjaka u Hrvatskoj“, istaknula je Suzana Skorija, predsjednica Uprave Vetti Group.

Klinika Buba
Najmoderniji CT uređaj, najjači u Hrvatskoj po funkcijama
Veterinarska klinika Buba
Kirurška sala

Nova Klinika Buba omogućuje vrhunsku dijagnostiku i liječenje 24 sata dnevno

Vetti Group je, uz poznatu Veterinarsku ambulantu Buba, dobila je još jednu lokaciju u Zagrebu, prvi regionalni centar kod zagrebačkog Rotora, na adresi Riječka ulica 10. Uz ulaganje veće od dva milijuna eura, na 700 kvadrata površine, vlasnicima i njihovim kućnim ljubimcima na raspolaganju je prostrana čekaonica s recepcijom, odvojena čekaonica za mačke, stacionar za životinje uz skrb 24 sata dnevno, četiri kirurške dvorane, 10 pregledavaona i konzultacijskih soba, laboratorij i dijagnostički dio s CT, rendgenskim i ultrazvučnim uređajima te vrhunski tim stručnjaka 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Veterinarska Klinika Buba raspolaže novim, najmodernijim CT uređajem, najjačim u Hrvatskoj po funkcijama – 64-slojni CT koji omogućava kraće vrijeme snimanja i detaljniju sliku od trenutno dostupnih uređaja na tržištu.

„Uz vrhunske stručnjake, najmoderniju opremu, i dostupnost pacijentima 24/7, prostor klinike bit će iznimno ugodan za rad svim zaposlenicima. Želimo podići standard zaposlenika, materijalne i nematerijalne uvjete rada za veterinare i veterinarske tehničare te ostale zaposlenike sektora veterine u Hrvatskoj“, dodala je Skorija.

Klinika Buba
Marko Galic, Suzana Skorija, Bruno Ljolje, Ivana Ljolje.
Klinika Buba
12.12.2023.., Zagreb - Predstavljanje Vetti Group, prve veterinarske grupacije u hrvatskoj i nove veterinarske klinike Buba u sklopu Vetti Group. Marko Galic, Suzana Skorija, Bruno Ljolje, Ivana Ljolje.

„Partnerstvo s Provectus Capital Partners investicijskim društvom kruna je naše karijere. Gradili smo brend Bube polako i sustavno tijekom 20 godina, s ciljem da jednog dana stojimo u klinici koja je na nivou, ako ne i na višem nivou od svjetskih standarda i vrhunske usluge veterinarskih klinika u svijetu. Siguran sam da ćemo i dalje nastaviti raditi najbolji posao, te da će našim kolegicama i kolegama ova klinika zaista biti ugodno mjesto za rad i profesionalni razvoj, a našim pacijentima mjesto kojem će se vraćati s povjerenjem“, izjavio je Bruno Ljolje, osnivač Buba ambulante.

Planovi za budućnost

U idućoj godini planiran je niz novih akvizicija diljem Hrvatske, otvaranje klinike u Splitu po uzoru na novotvorenu veterinarsku kliniku u Zagrebu, preuređenje postojećih ambulanti te preseljenje ambulante Feliks u trostruko veći prostor. Pored toga, započet je višegodišnji edukacijski plan zaposlenika u sklopu kojeg je i održan simpozij na kojem je predavao vodeći veterinarski stručnjak iz područja neurologije i neurokirurgije, dr. Ronaldo Da Costa, koautor najpoznatijeg udžbenika iz veterinarske neurologije „Practical guide to canine and feline neurology“ te kao urednik neuroloških sekcija u knjigama Ettingera i Feldmana.

Tijekom 2024. godine u planu je otvaranje Veterinarske bolnice s dodatnom dijagnostikom te edukacijskim centrom u Gajnicama. Bolnica u Gajnicama će imati i uređaj za magnetsku rezonanciju od 1.5T, prvi takav u Hrvatskoj namijenjen za preglede životinja. U planu je uspostava i razvoj Vetti Group call centra za komunikaciju s vlasnicima kućnih ljubimaca kao i uvođenje sistematskih pregleda i polica osiguranja za ljubimce.

Klinika Buba
Klinika Buba
Saša Dujanović, veterinar i Barbara Vesanović na pregledu u Veterinarskoj klinici Buba

Foto: PR

Učitati još
Zatvori