Ni kiša nije mogla pokvariti ovo šumsko vjenčanje

Ni kiša nije mogla pokvariti ovo
šumsko vjenčanje

vjencanje-maple-valley-3

U većini slučajeva parovi žele sunce na svom vjenčanju, ali ponekad nas vrijeme baš i ne sluša i donese nam oblake i kišu. To se dogodilo na ovom vjenčanju, smještenom u magičnu šumu Gorskog kotara i imanje Javorova dolina o kojem smo već u nekoliko navrata pisali. Nekome najgora noćna mora, ali što je, tu je, od kiše se ne može pobjeći pa su mladenci Ines i Damjan svoj dan odlučili iskoristiti na najbolji mogući način. I rezultat je fantastičan!

vjencanje-maple-valley-9

Sposa bagnatasposa fortunata

Kišne fotografije donose poseban ugođaj, boje. Mladenci nisu marili za vrijeme, već su uživali u svom danu i trenutku, a fotograf Tomica Rašetina je to sve uhvatio svojim objektivom. U prirodi i magli iskoristio je svaki kadar maksimalno – emocije tog dana ništa ne bi trebalo zasjeniti pa niti sitnica poput vremena.

vjencanje-maple-valley-5

Sve je započelo dočekom gostiju pored bazena u glavnoj kući. Dok se to odvijalo, kiša je stala kratko, ali dovoljno da se svi presele vani te da mladenci svoje zavjete izgovore okruženi svojim najdražim pod sivim nebom Gorskog kotara. U ovom slučaju, sivo je bilo baš savršena boja. I možda baš zbog te sive boje još više je do izražaja došao mladenkin vijenac okupan najživljim bojama.

vjencanje-maple-valley-10

Divno Maple Valley slavlje

Nakon čestitanja, nakon uzimanja daha od silnih emocija, gosti su se prebacili u zatvoreni prostor, kiša je nastavila padati, a oni su nastavili slaviti. Neopterećeni. Sretni. Voljeni.

vjencanje-maple-valley-12

Iako smješteno u privatnosti stoljetne šume gdje su vjenčanja na otvorenom najljepše rješenje, Javorova dolina (Maple Valley) nudi odgovor na sve vremenske prilike i neprilike. Njihov tim pobrinut će se da riješi sve nedoumice, od organizacije do uređenja – u slučaju ovakvih kišnih dana vjenčanje se smješta u jednu od tri kućice na imanju ili se po potrebi diže šator. Svoj idealan dan možete krojiti prema željama te biti sigurni da će biti kako ste sve zamislili. Sve informacije pronađite na službenoj stranici maplevalleycroatia.com, a Maple Valley možete pratiti i na Instagramu.

vjencanje-maple-valley-6

vjencanje-maple-valley-8

vjencanje-maple-valley-11

vjencanje-maple-valley-4

vjencanje-maple-valley-7

Maple Valley

Maple Valley

vjencanje-maple-valley-15

vjencanje-maple-valley-13

vjencanje-maple-valley-14

Foto: Tomica Rašetina

Učitati još
Zatvori