KHL Medveščak Zagreb uklizao je u svoju treću sezonu

Hokej se vratio u grad – jučerašnjom utakmicom protiv ruskog Amura iz Habarovska, KHL Medveščak Zagreb uklizao je u svoju treću sezonu Kontinentalne hokejske lige i krenuo u novu sportsku avanturu koja uspješno traje već punih sedam sezona. Kao i prethodnih sezona zagrebački Medvjedi su za otvorenje sezone priredili veliki spektakl koji je oduševio ispunjeni Dom sportova i koji su s velikim aplauzom i odobrenjem popratili sve dijelove programa koji su obilježili početak utakmice.

Medveščak Zagreb

Početak je bio rezerviran za nastup plesne skupine UV Dance koji su svojim specijalnim svjetlećim odijelima zabljesnuli u mračnom Domu sportova i svojom koreografijom podigli atmosferu do usijanja. Nakon njih slijedio je emotivniji dio priče, jer poznat po svom humanitarnom djelovanju i socijalnoj osviještenosti, Medveščak se ni ovaj put nije mogao odmaknuti od globalnog problema izbjeglištva koji u posljednjih 20-ak dana zaokuplja interes medija i javnosti.

Velikim i spontanim aplauzom koji je trajao simboličnih 60 sekundi, KHL Medveščak je sa svojom publikom i navijačima pokazao da postoje ljudi kojima je stalo i da svatko od nas zaslužuje bolje sutra.

Medveščak Zagreb

Nastavak otvaranja programa obilježilo je izvođenje himni u režiji, operne pjevačice Sandre Bagarić da bi vrhunac uslijedio dolaskom na led europskog boksačkog prvaka Filipa Hrgovića, koji je kao poseban gost Medveščaka imao čast baciti bak i simbolično otvoriti novu Medveščaku hokejašku sezonu.

medvedscak2

0