Najfinije kave iz aparata koje ćete poželjeti kod kuće

Najfinije kave iz aparata koje ćete
poželjeti kod kuće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nespresso (@nespresso) on

Bez šalice kofeina mnogi ne mogu zamisliti početak dana. Dobra kava postala je društvena norma, ali ju u gradskim kafićima sve teže možemo pronaći. Često možemo čuti da je pregorka ili prekisela, pa će se mnogi ipak odlučiti za kućnu verziju kave i jednostavno preskakati onu u kafićima.  No, pravi kavoljupci složit će se da je uživanje u kofeinskom ritualu ionako ljepše u atmosferi toplog doma. Tradicionalna zrna kave prevalila su dugačak put evolucije i poprimila novije inovativne oblike.

Moderno kućanstvo bez kave, danas je nezamislivo, a svaki dom krije neku tajnu u načinu pripreme. Nekad su aparati za kavu bili rezervirani isključivo za hotele i kafiće, no danas ih sve češće viđamo kao lijepi detalj na kuhinjskoj radnoj površini. Volite li kavu u svako doba dana, investicija u aparat odlična je ideja, a uz to može vam poslužiti i u dekoraciji doma. Dugo iščekivani Nespresso od nedavno je svoja vrata otvorio u luksuznoj prodavaonici Arena Centra. Zagreb je tako prvi grad u regiji koji je dobio luksuzni butik u kojem vas čekaju razne kave, aparati i svi dodatci.

U nastavku pročitajte zašto volimo Nespresso aparate i koji modeli vas čekaju u ponudi.

Kava iz aparata koje želimo u svim bojama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nespresso (@nespresso) on

Volite li eksperimentirati s aromama, teksturom i punoćom okusa, aparati za kavu omogućuju vam sve to. Pri kupnji i odabiru važno je obratiti pažnju na stil života i količinu kave koju planirate pripremati iz njega. Sve popularniji aparati na kapsule omogućuju finu šalicu kave za nekoliko sekundi. Bez velikog napora pripremajte kavu pritiskom na gumb, a cijeli proces gotov je bacanjem kapsule, brzo i čisto. Ljubitelji espressa ne kompromitiraju okus za cijenu, a uz aparate će uživati u finim aromama poput karamele, čokolade i vanilije. Nespresso aparati osvajaju i izgledom, a dolaze u nekoliko boja i pravi su ukras u kuhinjskom interijeru. Lattissima One obožavat će ljubitelji espressa koji povremenožele uživati u mlijeku. Essenza Mini kombinira jednostavnost uporabe, minimalističku ljepotu i neusporedivu kvalitetu kako bi svaki put dobili savršenu šalicu kave. Inissia je mali, kompaktan, lagan i opremljen ergonomskom ručkom, savršeno se uklapa u svaki interijer.

Koju kavu odabrati?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nespresso (@nespresso) on

Bez obzira na to imate li aparat ili tek razmišljate o kupnji jednog, izbor kave najbolji je dio. Kava dolazi u mnogo okusa, a on ovisi o njezinoj vrsti i zemlji uzgoja. Boja kave varira od one svijetle do jako tamne, a ovisi o dužini prženja zrna pa ćete na pakiranjima često vidjeti oznake lightmedium i dark. Planirate li kupovati aparat na kapsule posebno će vas zabaviti odabir šarenih pakiranja različitih aroma. Iako je ova varijanta malo skuplja od kupovine mljevene kave, okus će vas uvjeriti da se investicija isplatila. Zimski mjeseci u dolasku stvoreni su za nove kućne rituale. Stoga predlažemo da uz omiljeni desert pripremite fini espresso i uživate u cozy atmosferi doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Dowling (@jasminedowling) on

Nespresso modeli iz ponude

Essenza Mini

Inissia

Lattissima One

Foto: Instagram, Nespresso


Učitati još
Zatvori