Nova pizzeria u gradu

Nova pizzeria u gradu

kascheta-5

Prije 20-tak dana u Zagrebu je otvoreno novo mjesto u kojem možete isprobati pizzu, ali ne samo to – u ponudi su i burgeri, tjestenine i meniji za doručak. Naime, Kascheta u Trpimirovoj 4 je vezana uz hostel My Way (nalazi se u njegovom podnožju) i namijenjena gostima da skoknu na doručak ili brzi zalogaj. I, naravno, otvorena je za sve ostale koji se nađu u blizini.

kascheta-3

Nakon hostela u Zagrebu i Dubrovniku, ekipa My Waya odlučila se na novi korak – otvaranje restorana u kojem bi ponudili nešto za svakoga. Šefica kuhinje i majstorica za pizze stigla je iz poznate zagrebačke pizzerije O’Hara, a kako kažu za svoje kreacije koriste samo najkvalitetnije sastojke u suradnji s malim hrvatskim proizvođačima.

kascheta-2

U samom interijeru, kašeta je, razumljivo, glavni motiv uređenja. Veže se na drvene grede koje obilježavaju i unutrašnjost hostela, a u Kascheti drveni stolovi i prave kašete na stropu odaju dojam tople atmosfere, pojačan detaljima kao što su drveni okviri na zidovima ili cjepanice na policama.

kascheta-4

S obzirom da smo Kaschetu posjetili ujutro, odlučili smo isprobati što nude za doručak, tost sendvič i breakfast tortillu s omletom – bez obzira na doba dana, ovdje ćete naći zalogaj po ukusu.

U proljeće se planira otvaranje terase, ali i neke druge novosti. Pratite ih na službenoj ili Facebook stranici Kascheta by My Way.

kascheta-7

kascheta-6

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori