Prvi zavirite u novi senzacionalan prostor za evente u Varaždinu
Prvi zavirite u novi senzacionalan prostor za evente u Varaždinu

Prvi zavirite u novi senzacionalan
prostor za evente u Varaždinu

U Varaždinu je nedavno otvoren KAS event & club centar, novi prostor za poslovna događanja koji osvaja svojom kombinacijom tradicionalne arhitekture, modernog dizajna i dozom bezvremenskog stila. Idealna je to kulisa za sve vrste poslovnih sastanaka, domjenaka, proslava ili konferencija, opremljena najmodernijom tehnikom i začinjena otmjenim šarmom povijesnog zdanja.

KAS event & club centar nastao je na mjestu nekadašnje konjušnice plemenitaškoga imanja. Smješten je u zelenilu perivoja koji datira još iz davne 1860. godine, a danas je zaštićeni spomenik parkovne arhitekture. Pogled na zelenilo u koje je centar uronjen duboko relaksira i djeluje antistresno, jamči diskreciju, a unutarnji dizajn nenametljivog i profinjenog luksuza potiče dobru atmosferu, opuštenost, kreativno razmišljanje i uživanje.

KAS

Prostor za poslovne prilike

Ovaj multifunkcionalni prostor idealan je za različite poslovne prilike i broj gostiju, od velikih događanja koja mogu primiti do 250 uzvanika, preko manjih s njih do 50, sve do malih radnih skupina, poslovnih pregovora ili sastanaka s tek nekoliko poslovnih partnera i kolega. Versatilnost KAS event & cluba čini ga sjajnim odabirom za sve razine protokolarnog ili ležernog druženja i sva besprijekorno izvedena poslovna događanja koja ostavljaju snažan dojam.

KAS event & club centar

Prilikom uređenja velika je pažnja posvećena promišljanju svakog detalja kako bi se predvidjele sve poslovne potrebe i kako arhitektonska intervencija ni na koji način ne bi ometala ni ograničavala komunikaciju ili poslovnu praksu. Otmjeno uređenje interijera s puno dobrog stila potpisuje mlada arhitektica Leda Mravlinčić. Arhitekturu je završila u Milanu i Londonu te s lakoćom ukomponirala svjetske trendove uređenja interijera u tradiciju zadanog prostora i njegovu povijest.

kas
kas
kas

Svestranost i prilagodljivost

Tree Hall je prostor koji odiše elegantnim glamurom. Namijenjen je proslavama i domjencima s do 50 uzvanika. Dodatnu povezanost s prirodom naglašava zlatni ovalni bar s raskošnim stablom, simbolom neiscrpne životne energije. Visoko uređenje i pažljivo birani detalji dodaju tople note u ekskluzivnost manjeg okupljanja.

Ne dajte da vas naziv zavara, Small talks je prostorija za iznimno važne razgovore. Pomno uređena i puna detalja koji govore o dobrom ukusu. Izvrsna je to lokacija za poslovne sastanke i manje prezentacije do 10 osoba, poslovne pregovore, razvijanje inovativnih poslovnih rješenja s kolegama ili poslovnim partnerima i izvrsno mjesto ako želite zadiviti potencijalne klijente.

kas
kas

Garden Hall je otmjeno uređen vanjski klimatizirani ili grijani prostor, okružen s gotovo tri hektara zelene površine. Idealan je za nezaboravne korporativne evente o kojima će se dugo pričati, manje konferencije, uspješne prezentacije i edukacije za do 250 osoba.

U sklopu kompleksa nalazi se i ekskluzivni VIP Salon. On nudi opuštajuću i ugodnu atmosferu za vaš uski krug odabranih ljudi, bilo da se radi o kolegama ili poslovnim partnerima.

kas

Besprijekorna profesionalnost

KAS event & club predstavlja sam vrh ponude luksuznih hrvatskih destinacija za poslovna događanja. Uređenje s puno stila i najnovijim tehničkim rješenjima, zelenilo koje okružuje i prožima cijeli kompleks, profesionalno i diskretno osoblje i kvalitetna gastronomska ponuda. Ona se, pak, oslanja na svježe, lokalne namirnice. Sve to predstavlja izvrsnu podlogu za sjajna poslovna događanja koja će se dugo pamtiti.

kas

Istraživanje baroka

Varaždin, nekadašnji glavni grad Hrvatske, poznat i kao prijestolnica baroka, umjetnosti i glazbe. Izvrstan je to odabir destinacije za višednevna poslovna događanja jer nudi niz prilika za istraživanje slavne prošlosti grada, kao i brojne izlete u očaravajuću okolicu bogate povijesti.

Uz poslovna događanja, KAS event & club je idealno mjesto za privatne evente kao i za bajkovita vjenčanja.

kas
Učitati još
Zatvori