Bezvremenska elegancija kože boje konjaka

Kare Zagreb

KARE kolekcija Cigar Lounge izrađena je od prirodnog drva tamnih boja u kombinaciji s nježno zatamnjenom kožom, djelomično ukrašena gumbima, kako bi se stvorila atmosfera inspirirana ambijentom britanskih džentlmenskih klubova.

Svjetski putnici svih uzrasta, kao i oni koji više vole uživati u udobnosti svoga doma, vole ovaj bezvremenski stil zbog bezbroj mogućih kombinacija koje pruža. Uz elegantne asesoare u svaki se dom može unijeti magija Afrike, udobnost planinarske kolibe ili vatrena temperature s Kube.

Kare Zagreb

Tako, na primjer, elegantna sofa Cigar Lounge doista reprezentativno predstavlja svoje korijene: presvučena u visokokvalitetnu kožu stvara snažan dojam i daje dašak ekskluzivnosti. Dizajn je stilski zaokružen toplom, smeđom bojom konjaka i elegantnim oblikom. Robusna presvlaka pruža nenadmašnu udobnost sjedenja. Ovaj ekskluzivan komad namještaja je pravi san svih sofa koja ne samo da izgleda sjajno, nego je također čudesno udobna.

Kare Zagreb

Bilo da se nađe u ugodno opremljenom kućnom uredu ili otmjenom namještenom modernom uredu, uredska stolica Cigar Lounge prilagodit će se svakom prostoru. Zanimljiva kombinacija živopisnih površina i zemljanih tkanina stvara od neodoljivih kožnih naslonjača najudobnija sjedala ikad. Naslonjači iz kolekcije Cigar Lounge su najbolji dokaz da ured kod kuće ili u tvrtci može biti ugodan i udoban ambijent.

Kare Zagreb

U potrazi za ovom kolekcijom posjetite www.kare-zagreb.hr ili uživo isprobajte komada namještaja iz Cigar Lounge kolekcije u prodajnom prostoru KARE Zagreb u King Crossu Jankomir.

0