Kantuni su super ideja za produženi vikend u lipnju

Kantuni su super ideja za
produženi vikend u lipnju

Kantuni na Rabu – idealna prilika u lipnju

Za sve koji Kantune još nisu doživjeli – produženi vikend između četvrtka 20. i ponedjeljka 24. lipnja idealna je prilika za posjet Rabu i uživanje u jedinstvenim Kantunima!

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena starogradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja, vrhunske ponude i opuštene ljetne zabave.

A na svakome kantunu – svakoga dana od 19 do 01 sati – očekuju ih posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna”, samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima ove manifestacije. A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike – mladi i simpatični duo Nika & Luka, po prvi puta na Rabu, prvorazredni veterani jazza Three Colours of Jazz, potom gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri te zvijezde The Voicea, sjajne mlade pjevačice Karla Krmpotić i AnaBustruc.

Učitati još
Zatvori