Najoriginalniji hrvatski kamp

Najoriginalniji hrvatski kamp

KAMP 9

Indijanski tipi šator

S dugom tradicijom, još iz 1968. godine kamp Turist Grabovac donosi ultimativan doživljaj prirode i ljepote Plitvičkih jezera. Udaljen od njih samo 8 kilometara te sat i pol vremena vožnje od Zagreba jedan je od najboljih izbora za vikend izlet.

KAMP 5

Drveni bungalov

Kamp nudi gostima boravak u nekoliko različitih vrsta smještajnih jedinica, počevši od soba u paviljonu, soba u drvenim bungalovima, apartmana, mobilnih kućica, indijanskih tipi šatora i kamp parcela – najbolje rješenje za svakog posjetitelja. Odličan izbor za avanturistički, no i obiteljski odmor, no svakako onaj aktivan te s maksimalnim boravkom na otvorenom i u predivnoj prirodi.

U sklopu kampa nalazi se i a la carte restoran ( sa bogatom ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta), pool bar, caffe bar, sportska zona sa vanjskim fitnessom, odbojkom na pijesku, stolnim tenisom, dječjim igralištem i vanjskim bazenom.

KAMP 1

Drveni bungalov

Osoblje kampa za goste može organizirati i izlete kao što su kajaking na rijeci Mrežnici, jahanje na obližnjem ranču, panoramsku of road vožnju quadom, paintball, zipline, rent a bike, posjet Plitvičkim jezerima, posjet Baraćevim špiljama, posjet Rastokama.

U zimskim mjesecima tu je i obližnje sanjkalište Mukinje povrh Plitvičkih jezera koje su zimi posebno lijepe, a tijekom godine organiziraju se brojni eventi tako se u prekrasnu prirodu možete zaputiti i za nadolazeće Valentinovo.

shutterstock_227564275for-web-(2016_05_15-21_00_19-UTC)

NP Plitvička jezera

Učitati još
Zatvori