Kamena vila za lagodan ljetni odmor

Kamena vila za lagodan ljetni odmor

villa nevia 1

Rovinjske vile

Do sada smo pisali o nekoliko krasnih vila, no zadnja u Rovinju koja oduzima dah svakako je vila Nevia. Zajedno s vilama Elli, Elenom i Zoe čini jedan luksuzan projekt koji se prostire na 5600 m2 u kojemu se nalazi organski vrt sa sezonskim voćem i povrćem, 2 teniska terena, 2 boćališta te tereni za rukomet, košarku i odbojku. Za potpuni istarski doživljaj u blizini ive i borave 3 boškarina, autohtona istarska goveda s karakterističnim dugačkim sivirm rogovima.

Elegantna, sofisticirana i na odličnoj lokaciji u blizini sunčanih plaža, vila Nevia nudi luksuzan boravak  tijekom kojega ćete se posve odmoriti i u potpunosti uživati u vašem godišnjem odmoru.

villa nevia 2

villa nevia 3

Savršena vila za hedonistički bijeg

Prizemlje je cijelo posvećeno dnevnom boravku… Veliki otvoreni prostor dnevnog boravka podijeljen je lukovima na dnevni i blagovaonski dio. Francuska vrata donose mnogo svjetla u unutrašnjost tako da je prostor cijelo vrijeme okupan suncem. Otvorene zidne, kamene plohe u kombinaciji s otvorenim kaminom donose toplu, ugodnu atmosferu. Namještaj je kombinacija modernog i vintage stila što stvara romantičan štih prostora.

Sve informacije za ovaj savršenu ‘getaway’ možete vidjeti na tex-immobilie.com te u videu niže.

villa nevia 4

villa nevia 5

villa nevia 6

villa nevia 7

villa nevia 8

villa nevia 9

villa nevia 10

villa nevia 11

villa nevia 12

villa nevia 13

villa nevia 14

villa nevia 15

villa nevia 17

villa nevia 18

vvilla nevia 16

Arhitektura & dizajn interijera: Boris Ružić
Foto: Rajan Milošević

Učitati još
Zatvori