Kamena kuća na Braču koja se nalazi na korak od mora

Kamena kuća na Braču koja se
nalazi na korak od mora


villaaquamarine9

Ono što dobijete kad se nađete u kući Aquamarine na Braču moglo bi se definirati kao privatni raj. Malo mirno mjesto Mirca pored Supetra u kojem je smještena osigurava joj čisto more i plaže bez gužve, borova šuma savršene mediteranske mirise, a lokacija na korak od mora savršen pogled i kupanje u cik zore kad je cijela plaža samo vaša. Velika terasa izlazi na šljunčanu plažu, a osim ležaljki na kojima se možete izležavati, opremljena je vanjskim roštiljem, stolom za večere pod zvijezdama i kutnom garniturom za čašu vina nakon.

villaaquamarine1

villaaquamarine11

Može primiti do pet gostiju u dvije velike spavaće sobe, zbog pozicije je savršena za obitelji s djecom, ali i za sve one koji žele pobjeći od gužve i istovremeno nadohvat ruke imati sve što im zatreba. Kuća je kamena i tradicionalno građena, potječe još iz 19. stoljeća, a u potpunosti je renovirana prije nekoliko godina. Osim stola za objedovanje koji se nalazi na terasi, unutrašnjost ima još jednu blagovaonicu s uzidanim kaminom, kuhinju, dvije kupaonice i dnevni boravak.

villaaquamarine8

villaaquamarine7

Hlad osiguravaju borovi i masline, dok kamen čuva hladnoću u unutrašnjosti za vrućih ljetnih dana. Uživanje će u ovoj kući potpunim učiniti neometani pogled na arhipelag i zalazak sunca koji možete promatrati s terase.

villaaquamarine6

Za još prekrasnih vila i kuća posjetite stranicu V-Villas.com.

villaaquamarine5

Učitati još
Zatvori