Kako spavaću sobu učiniti luksuznom

shutterstock_346123103

Tko bar jednom u životu nije poželio imati luksuzan dom? Modni magazini, portali, časopisi o uređenju doma, svi nas bombardiraju predivnim slikama nečijih soba nad kojima možemo samo uzdisati. Nemamo vremena, nemamo novaca, ne znamo prave ljude (arhitekte, dizajnere interijera) – sve su to isprike za ne upustiti se u preuređenje. Promjena parketa, kupnja novog namještaja, rušenje zidova kako bi se dobio  tako šik „walk in closet“ svakako zahtjevaju znatan financijski izdatak. Srećom, postoje i ne tako ekstremna rješenja koja će vaš dom učiniti „skupljim“.

dormeo-1001-night-collection-image-photo-photo-in-2016-july-july-2016-2

Krenite od spavaće sobe, najvažnije sobe u stanu!

1. Stavite dodatne jastuke na krevet.
Sjećate se onih divnih slika luksuznih hotelskih kreveta. Svaka je nezamisliva bez dodatnih jastuka u zanimljivim bojama.

2. Pregledajte „stare“ stvari
Prije nego što krenete u trgovinu, razgledajte po stanu. Najljepši asesoar je ono što ima osobno značenje.

3. Zamijenite rasvjetu
Raskošan viseći luster dati će točku na i glamuru koji želite.

4. Stavite biljku u sobu
Najbrži način da iz prosječne sobe napravite luksuznu jest dodati u nju cvijeće. Hoće li to biti palma, ohideja, više malih lončanica u zanimljivim teglama ili svježe cvijeće, ovisi o vama i vašem ukusu.

5. Pospremite noćni ormarić
Krema za ruke, maramice, čaša vode, knjige…sve to spremite u ladice. U luksuznoj sobi nema mjesta za višak stvari.

6. Fokusirajte se na jednu stvar
Razmislite što vam je najvažnije i to preuredite. Za notu luksuza dovoljan je ili raskošan ormar ili raskošna baršunasta fotelja ili glamurozan okvir kreveta. Ne upadajte u zamku kiča. Manje je više.

7. Zamijenite posteljinu
Ovo je još jedan brz način za postizanje potpuno drugačijeg efekta. Investirajte u plahte, jastučnice i prekrivače od pamučnog satena. Već će vam sam dodir kože s tom divnom teksturom popraviti dan.

8. Investirajte u novi, luksuzan madrac
Ništa ne izgleda tako jeftino kao zastarjeli tanki madraci, a opet ništa ne izgleda tako glamurozno kao raskošan, ponešto viši madrac koji već na prvi pogled odiše luksuzom.

dormeo_AIR-PLUS_16x9_Astronaut_odabrano_300916f

Unesite dašak luksuza u svoju sobu izborom Dormeo AIR PLUS LUX madraca!  Ovaj jedinstveni madrac na tržištu odlikuje se premium visinom od čak  27 cm, a čvrstoćom je nešto mekši pa će odgovarati onim osobama koje češće vole spavati na boku. Izrađen je od čak 2 sloja Octaspring opruga u kombinaciji s memorijskom pjenom te ima čak 5 zona udobnosti i pruža vam maksimalnu udobnost i prozračnost.

Ukoliko vam odgovaraju nešto tvrđi madraci, AIR PLUS COMFORT može odgovarati osobama koje vole spavati na trbuhu ili leđima, kod AIR PLUS SELECT mogu odabrati oni spavači koji su skloni mijenjanju položaja tijekom noći.

dormeo-air-lux-plus-madrac

Za koji god se Air madrac odlučili, nećete pogriješiti jer su iznimno prozračni te u njima ne dolazi do nakupljanja vlage, a posljedično i bakterija i grinja koje mogu biti uzrok alergija. Octaspring opruge koje čine jezgru madraca sprečavaju prenosivost pokreta. To znači da vas okretanje vašeg partnera tijekom noći neće više buditi. DORMEO AIR PLUS madraci imaju nekoliko zona potpore pa nećete osjetiti pritisak na određenim dijelovima tijela te ćete spavati mirnije i kvalitetnije. Više o pravilnom odabiru madraca pročitajte na Dormeo stranicama.

 

0