Kako je iznajmljivanje auta postalo novi trend?

Kako je iznajmljivanje auta
postalo novi trend?

Viator

Najam nekretnine i vozila je sve popularniji, posebno u europskim zemljama (ističu se one sjeverne i posebno skandinavske) i u SAD-u. Ovaj trend i kod nas postaje dostupniji, a brojne pogodnosti koje uključuje idu mu u prilog. Najam stanova i automobila postao je uobičajena praksa življenja, jer sve više ljudi mijenja svoje lokacije, što zbog posla koji se posljednjih godine najviše odvija on line, a i zbog dostupnijeg i jeftinijeg putovanja. U Viatoru nude mogućnost odabir raznih automobila te činjenica da svaki put možete uzeti i unajmiti drugi automobil, daje svakom vozaču i vozačici priliku da i isproba različita vozila dok ne nađe točno ono u kojemu se najbolje osjeća i snalazi. Česti izleti i putovanja postaju bliži i ostvareniji čak i u luksuznijim automobilima, kabrioletima ili SUV vozilima, koje si inače ne bi mogli priuštiti.

Što je smart rent?

Mnogi već koriste Uber vožnje za svakodnevni transport a po cijeni dvije vožnje možete iznajmiti automobil cjelodnevno i koristiti u skladu sa svojim potrebama. Slogan smart rent mnogima je postao životni moto, a smart potrošač prepoznaje prednosti takvog načina života. U slučaju da živite u gradu rent a car je često mnogo komfornija opcija. Na pragu odraslog života millennialsi skoro pa da odbijaju život s pozajmicama i financijskim opterećenjima. Od njih se polako i oni iskusniji uče… S ponuđenim velikim izborom automobila te mogućnosti promjene mišljenja oko automobila ostvaruje se osjećaj slobode, kojemu mnogi od nas i teže.

Mercedes Benz E klasa

Mercedes Benz E klasa

Najam automobila pametan je izbor jer se o unajmljenom automobilu brine Viatorov stručni tim s više od deset godina iskustva na tržištu. Možete biti posve bezbrižni jer sve aktivnosti oko vozila: obaveznog i kasko osiguranja, tehničkih pregleda, registracije, sezonske zamjene guma, servisa..itd. na sebe preuzima educirani tim na čiju se podršku možete osloniti 24/7. Sve to Viator obavlja za Vas s posebnim naglaskom na prilagođenoj i personaliziranoj usluzi svakome korisniku. Pojednostavljena administracija, jedan račun za sve tekuće troškove, porezno priznati trošak, smanjeni financijski rizik, fleksibilnost korištenju, transparentnost troškova i izbor luksuznih automobila velika su prednost za poduzetnike. Viator klijenti pripadaju klubu trendi potrošača i imaju na raspolaganju odmah dostupna vozila i veliki raspon različitih modela – od mini gradskih do superluksuznih modela.

Komforno korištenje automobila

Ponuda kratkoročnog i dugoročnog najma u Viatoru usluga je dostupna i poslovnim i privatnim korisnicima. Kako bi korištenje automobila bilo što komfornije, postoji mogućnost ugovaranja door to door usluge, tako da Vam vozilo može biti dostavljeno na vrata ureda ili vlastitog doma. Viator team sa ponosom primjećuje da ušteda vremena i bezbrižnost koju korisnik odmah počinje osjećati stvara ovisnost o najmu. Potrebno je istaknuti da je korištenje po potrebama i ekološki osviješteno te odgovorno ponašanje.

Za informativan upit dugoročnog najma obratite se na e-mail vbm@viator-auto.hr, dok ćete sve informacije o rent-a-car uslugama saznati slanjem upita na e-mail reservations@rentacarlastminute.hr.

Mokka

Mokka

 

Smart

Smart

PEUGEOT_5008_1

Peugeot 5008

Učitati još
Zatvori