Kada vam je rođendan usred tjedna i nemate ideju kako ga proslaviti

Kada vam je rođendan usred tjedna i
nemate ideju kako ga proslaviti

Kad smo bili djeca, brojali smo dane do rođendana, planirali rođendansku proslavu, birali svaki detalj koji će uljepšati naš dan i brinuli da svi prijatelji budu dio našeg veselja. No, s vremenom se toliko toga promijenilo. Sada kada je većina nas zatrpana obvezama, ponekad se čini da rođendan dođe i prije nego što smo stigli išta isplanirati i pretvoriti u poseban dan prepun divnih detalja – od dekoracija, glazbe, atmosfere, no ono što je najvažnije od svega je da tu budu ljudi koji vaš veliki dan čine još boljim i ljepšim. Čarolija rođendanske euforije s godinama izblijedi, pogotovo ukoliko vam rođendan “padne” na radni dan kada vas čeka tisuće obveza i stišću rokovi. Tada rođendan padne u drugi plan. No, ako vaš rođendan ujedno znači i prekretnicu u vašem životu, ako je riječ o okruglom broju koji želite proslaviti baš onako kako zaslužujete, nije loše razmisliti kako je najbolje pomiriti sve obveze, ali u isto vrijeme proslaviti rođendan na poseban način.

Rođendan bi trebao biti dan kada ćete sve podrediti svojim željama pa se stoga tako i ponašajte. Dakle, ako to znači da se želite okupati i otići rano u krevet, krenite prema tome. Ako želite provesti dan s prijateljicama, učinite to. Možete pričekati i vikend i dodatno svoj rođendan “začiniti” sjajnom zabavom u nekom lijepom hotelu s raskošnim wellnessom.

Kako bi vam unatoč obvezama bilo što jednostavnije isplanirati proslavu rođendana, mi smo zaokružili neke od najboljih stvari kako biste se odlično proveli.

Spa večer

Želite mentalni detox? Čini se da je to ponekad najbolji poklon koji sami sebi možete priuštiti. Pronađite najopušteniji spa u gradu i razmazite se. Zaboravite na sve obveze i pritiske opuštanjem u wellnessu, meditirajte, uživajte u masažama, okupajte se u bazenu i priuštite si opuštaju večer oslobođenu od stresa.

Rezervirajte večeru

Ukoliko postoji neko mjesto koje vas već dugo privlači i gdje biste voljeli isprobavati specijalitete s vašom voljenom osobom ili prijateljicama, rođendan je idealan povod da to i učinite. Nakon posla se lijepo obucite, nanesite omiljeni parfem i u društvu vaših omiljenih ljudi, zaputite se na večeru u najljepši restoran koji zadovoljava sve vaše kriterije lijepog i dobrog. Ima li boljeg načina za proslavu rođendana usred tjedna?

Pogledajte predstavu

Ponekad ne stignete otići ni u kino, kamoli na predstavu za koju se čeka karta više. Razmislite na vrijeme što biste voljeli pogledati, rezervirajte karte i nagradite se umjetnošću koja će vas preseliti u nove svjetove.

Kupite sami sebi poklon

Kada je vašim prijateljicama rođendan, sigurno ćete se potruditi pronaći najbolji poklon koji najviše odgovara njihovom stilu, senzibilitetu i potrebama. Razlislite što već dugo želite ili si ispunite neki prolazni hir. Uopće nije važno, važno je da ste sretni i da se osjećate posebno.

Pidžama party

Još od djetinjstva, ovo je najzabaniji način provođenja večeri kod kuće. Pozovite prijatelje, ili se dobro zabavite s partnerom i djecom. Večer začinite kućnim karaokama, naručite ukusnu. ineobičnu dostavu iz nekog finog restorana i pretvorite svoj rođendan u pravi hedonistički doživljaj. Čak i ako je ponedjeljak. Nije zabava rezervirana samo za vikend, zar ne?

Učitati još
Zatvori