Jedna divna 3 u 1 sofa i praktični komadi namještaja koji će terasu učiniti omiljenim mjestom za ljetna druženja

Jedna divna 3 u 1 sofa i praktični komadi namještaja koji će terasu učiniti omiljenim mjestom za ljetna druženja

Balkoni i terase zahtijevaju pažljivo planiranje prilikom uređenja s obzirom da se obično radi o nešto manjim kvadraturama. Vrlo lako se zanijeti i završiti s namještajem koji nam ne odgovara, balkon je prenatrpan i ne izgleda onako kako ste očekivali.

Donosimo vam jednostavno rješenje ovog izazova. Koristite višenamjenski namještaj!

Zar ne bi bilo sjajno imati na svojoj terasi dnevni krevet, vrtnu ležaljku i stol u jednom? Zapravo, pronašli smo u JYSKovoj vrtnoj kolekciji genijalnu ODDESUND sofu koja se može koristiti kao lounge ležaljka, dnevni krevet ili fotelja s malim stolom.

ODDESUND sofa

Kad poželite uživati u hladnoj limunadi, upotrijebite praktičan stolić na naslonu za ruku i zavalite se na luksuzne jastuke. Kada se pak poželite opustiti na suncu, samo sklonite stol te na to mjesto postavite jedan od jastuka za leđa i udobno ispružite.

ODDESUND sofa

Još jedan funkcionalan komad definitivno su ukrasne ljestve VANDSTED od bambusa na koje možete objesiti tegle s cvijećem i začinima, dekicu, lampice i razne ukrase, tako da vam ne oduzimaju dragocjeni prostor. Napravit ćete mjesta i za nekoliko veselih stolica, a po dolasku hladnijih dana ove ljestve savršeno možete uklopiti u neku drugu prostoriju u stanu poput kupaonice ili spavaće sobe.

VANDSTED ljestve

Kad razmišljate o tipu stola za vašu terasu uvijek su dobra rješenja manji stolići ili kolica koji po potrebi mogu poslužiti za serviranje, ali i kao polica za vaše biljke ili časopise.

Pozovite prijatelje i uživajte u ručku na otvorenom na bistro stolu koji se može sklopiti. Na taj način lako ćete si osigurati dodatni prostor. Složive vrtne stolice i nekoliko zanimljivih dodataka, poput tegli za vješanje biljaka učinit će vašu terasu ili balkon savršeno funkcionalnim mjestom za opuštanje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori