Juicy ima novu vitaminsku vodu koja će nam biti najbolji suputnik ovoga ljeta
Juicy ima novu vitaminsku vodu koja će nam biti najbolji suputnik ovoga ljeta

Juicy ima novu vitaminsku vodu koja će nam
biti najbolji suputnik ovoga ljeta

Hidratacija je nešto o čemu slušamo sa svih strana, pogotovo u ljetnim mjesecima. Visoke temperature mogu itekako iscrpiti organizam, a upravo je hidratacija ključ toga da organizam ostane u svom punom ‘pogonu’. Nije bez razloga poznata rečenica kako ljepota dolazi iznutra. Unošenjem dovoljne količine tekućine u organizam poboljšavamo metabolizam i održavamo kožu elastičnom, pa tako utječemo i na mladolik izgled, uz kožu na kojoj nema traga umora. Stoga je obična voda nešto što u ljetnim mjesecima konstantno trebamo imati uz sebe.

Međutim, što kada bismo vam rekli da ta voda može biti još malo poboljšana? Na tržištu se danas mogu pronaći vode obogaćene vitaminima i mineralima koji će vam biti saveznik u bilo kojoj dnevnoj aktivnosti. Jedna takva voda sada dolazi s brojnim benefitima i ono što je najvažnije – smanjenim udjelom šećera, a nas je jednostavno oduševila. Juicy funkcionalne vode spajaju ono najbolje iz prirode i donose vam vode fantastičnih okusa. Ono što je još važnije, sadrže savršeni balans svih vitamina i minerala koji su organizmu prijeko potrebni.

Energija nadahnuta voćem

Ono što brojni nutricionisti često ističu kao najvećeg neprijatelja u prehrani jest prerađeni šećer. Danas nažalost brojna hrana i pića imaju u sebi skrivene velike količine šećera koji gotovo automatski utječe na razinu naše energije tijekom dana. Formula je jednostavna – što više šećera, to veći umor. Iako nam unos hrane i pića u organizam treba osigurati dodatnu energiju koja će nas nositi kroz dan, često smo nakon nje još umorniji.

Juicy je sada pametno doskočio tom problemu i predstavio funkcionalne vode koje će vam osigurati energiju u svakom trenutku. Formula je jednostavna, korištene su isključivo prirodni zaslađivači i arome dobiveni izravno iz voća. Uz to, Juicy voda ne sadrži gluten i konzervanse. Tu su i vitamini i minerali koji će vašem tijelu dati instant boost i pripremiti vas za sve dnevne izazove.

Zdrava kosa, koža i brži metabolizam

Jedan sastojak posebno je važan za sve od navedenog, a riječ je o biotinu. Međutim, o čemu se zapravo radi? Biotin je zapravo naziv za vitamin B7 koji je dio B kompleks obitelji vitamina, odgovornih za brojne procese u tijelu. Ono što biotin podupire su zdrava koža i kosa, imunološki sustav i metabolizam. Također snižava kolesterol i pomaže regulaciji šećera u krvi.

Sada sve to možete dobiti u bočici Juicy Vitamin Water koja je obogaćena ovim vitaminom.

Voda čije okuse obožavamo

Juicy funkcionalne vode dolaze u dva fantastična okusa, a svaka od njih također ima i svoju funkcionalnu namjenu.

Juicy Vitamin Water Imuno Boost je voda s okusom limuna i limete koja će se, kako joj i samo ime kaže, pobrinuti da vaš imunitet funkcionira besprijekorno. Tijelo koje je izloženo stresu i užurbanom načinu života podložno je brojnim padovima imuniteta i bolestima. Juicy funkcionalna voda vaš je saveznik u svakodnevnim izazovima s kojima se morate suočiti, a vitamini i minerali koje sadrže doprinijeti će normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Juicy Vitamin Water Refresh je voda s okusom grejpa i borovnice koja će vam biti najbolji prijatelj u situacijama kada osjećate da vas umor preuzima. Vitamini i minerali te magnezij automatski će vam dati dodatni boost energije i pripremiti vas za sve izazove koji vas još čekaju.

Savršeno osvježenje uz sve navedene prednosti čine nove Juicy funkcionalne vode potpuno prirodnim saveznikom od kojeg se ovoga ljeta nećemo odvajati.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori