Journal se širi i na slovensko tržište: Lansiran je Journal.si
Journal se širi i na slovensko tržište: Lansiran je Journal.si

Journal se širi i na slovensko
tržište: Lansiran je Journal.si

Nakon devet godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, došlo je vrijeme za nove regionalne podvige. Journal je 2022. prešao granicu i pokrenuo Journal Srbija, srpski digitalni lifestyle magazin i ultimativni vodič kroz najljepše segmente društvenog života. I sada, dvije godine kasnije, novu etapu u regionalnom poslovanju predstavlja iskorak na još jedno tržište. Ovu godinu obilježit će pokretanje Journal Slovenija, novog omiljenog online mjesta za sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetizirani sadržaj.

Journal cover foto Sanja Tušek

Stigao je Journal.si

Journal.si postaje će nova omiljena adresa za urbane, stilski, modno i društveno osviještene ljude, cool kreativce, hedoniste, ljubitelje dobre hrane, putovanja, netaknute prirode i ispunjenog života. Slovenija se nametnula kao logičan novi korak u osvajanju tržišta te potvrđivanja Journalove pozicije u regiji.

Slovenski tim zaronit će u lokalne i svjetske teme, kreirat će i pratiti trendove, stvarati sadržaj koji čitatelje opušta i zabavlja. Pomicat će granice, zakoračiti u neistražena područja. Na Journalu ćete među prvima saznati za novootvoreno mjesto u gradu, posljednji modni trend ili najbolji skincare proizvod. Pronaći ćete i preporuke što vidjeti, što gledati, gdje otputovati, koje beauty novitete isprobati i koje nove trendove zapratiti. Journalove teme čitatelje pokreću da dublje istraže nove segmente života i učine ga ljepšim, zanimljivijim i kreativnijim.

Journal slovenija GIF
Journal slovenija GIF
Ponosna sam na novu etapu u Journalovom poslovanju. Od malog nezavisnog portala lifestyle tematike koji je u Hrvatskoj startao 2015. godine s velikim snovima, velika je privilegija da smo se predanim radom u manje od deset godina pozicionirali na sva tri regionalna tržišta gdje komuniciramo s vjernom publikom na tri jezika. Uživat ćemo u svojoj misiji da i u Sloveniji budemo predvodnici svih trendova, ovom je prilikom izjavila Iva Radić, osnivačica i direktorica Journala.

Originalne Journalove teme, produkciju i intervjue pratite i na Journal.si, Instagram profilu @journalslovenija, Facebook stranici Journal.si i TikTok profilu @journal.si.

Foto: Sanja Tušek

Montaža videa: Ante Begić

Učitati još
Zatvori