Journal pets: donosimo 3 pet –  friendly lokacije u Zagrebu na kojima možete popiti kavu ili piće

Journal pets: donosimo 3 pet – friendly lokacije u Zagrebu na kojima možete popiti kavu ili piće

Životinje su danas postale dio naših života, pa su se u skladu s tim ugostitelji počeli prilagođavati. Iako još uvijek nisu svi kafići u Zagrebu pet – friendly, ima mjesta gdje možete bezbrižno doći popiti jutarnju kavu ili piće sa svojim ljubimcima. Negdje će vaše ljubimce dočekati i poslastica.Naravno, svugdje je uvjet da su psi izdresirani, tj da vlasnici znaju način kako ih umiriti ako se uznemire. U nastavku vam donosimo nekoliko pet – friendly kafića u centru Zagreba.

Figa garden by Henrik

Ovaj šarmantni kafić smjestio se na adresi Gundulićeva 39. Idealan je za proljetne dane zbog predivnog skrivenog vrta koji je u samom centru grada, a opet skriven od gužve što je idealno za ljubimce. Nude odlična pića, a nerijetko su i super koncerti i buvljaci.

Buzz

Interijer Buzza je uređen u vintage stilu; cigleni zidovi, velike baršunaste crvene sofe, zlatni detalji. Prostor odiše atmosferom da se osjećate kao da ste kod kuće. Uvijek imaju tematske večeri, kvizove i sl. Vaš ljubimac može doći bez ikakvog straha.

Velvet

Velvet je već dugo godina jedan od najomiljenijih Zagrebačkih kafića. Osim što ima predivan interijer, životinje su dobrodošle. Nude slatke i slane zalogaje uz jutarnju kavu. Velvet se nalazi ispod šume Tuškanac na adresi Dežmanova 9. U proljetno i ljetno doba imaju predivnu terasu na kojoj vaši psi moju odmarati.

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram, Facebook

Učitati još
Zatvori