Journal Pets: Nakon Instagram profila Dude With Sign, zvijezda je postao i Dog With Sign

Journal Pets: Nakon Instagram profila Dude With Sign, zvijezda je postao i Dog With Sign

Svako malo, posvjedočimo nekoj novoj internet senzaciji, a unatrag dva mjeseca to je definitivno bio Instagram profil Dude With Sign. Iza njega stoji izvjesni Seth, čije objave na Instagramu posljednjih tjedana nasmijavaju cijeli svijet. Riječ je o nekim svakodnevnim situacijama u kojima se mnogi od nas nalaze, ili barem poznajemo ljude oko sebe koji su u tim situacijama, a koje su nam itekako dobro poznate i nerijetko im se i sami nasmijemo – ili čak narugamo! Seth se kreće po njujorškom SoHou i upravo ondje, u tipičnoj gradskoj vrevi, okružen ljudima koji najčešće ni ne obraćaju pozornost na njega, stoji s podignutim natpisom koji daje duhovitu kroniku današnjeg društva.

Dog With Sign

Nakon Setha, kojeg danas prati više od 2 milijuna followera, pojavila se i Beth sa svojim profilom Dudette With Sign, a nama najveća senzacija definitivno je Dog With Sign, preslatki psić koji nosi poruke na koje je teško ne prasnuti od smijeha. On se zove Baboy i ‘mišljenja’ koja zastupa čine se kao sve ono što bi naši kućni ljubimci voljeli reći da imaju dar govora.

Njega trenutno prati oko 25.000 ljudi, a jedna objava komičnija je od druge, zbog čega nas dobro nasmije baš svaki novi post. Što nam je Baboy dosad ‘rekao’ uz pomoć ovih natpisa, provjerite u nastavku!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori