Journal Man: Događanja ovaj tjedan idealna za ‘muška’ druženja

Journal Man: Događanja ovaj tjedan idealna za
‘muška’ druženja

Iako je ljeto na kraju, druženja, izlasci i razni festivali i dalje su odlična prilika za super provode s prijateljima, a i ‘muške’ izlaske! Koje mi predlažemo, pročitajte u nastavku…

Ferragosto JAM i GNG After Beach Party

Završili su još jedan Feragosto JAM & Graffiti na Gradele, svi su se vratili u Zagreb, no ekipa ova dva festivala je svoje posjetitelje, a i one koji će to tek postati odlučila počastiti After Beach Partyem!

U subotu, 8. rujna u Vintage Industrial Vrtu & Baru pripremaju druženje kako bi se prisjetili ovogodišnjih izdanja Ferragosta i GNG-a, premijerno pogledali festivalske aftermovie te polako krenuli prema novim izdanjima festivala i odlično se zabavili!

ZeGeVege Spicy After u Močvari

Prvi puta u 11 godina ZeGeVege festival ima i after! Dođite 9. rujna u Vintage Industrial Bar podijeliti dojmove s festivala, pohvaliti se ulovima koje ste ugrabili na popustu, požaliti se koliko ste kuna potrošili i nazdraviti u čast najvećeg (i najboljeg) veganskog festivala u ovom dijelu Europe! Upad je besplatan, a organizatori vas časte i slavonskim vege kotlićima, start je iza 17  sati.

Medulin Craft Beer Festival

Od 7. do 9. rujna u Medulinu će se održati Medulin Craft Beer Festival gdje organizatori sami biraju najbolje craft pive za svoje posjetitelje i publiku. Osim pive čeka vas i bogat zabavni i glazbeni program – detalje saznajte na linku.

Food Film Festival Zagreb

Idući petak, 7. rujna počinje najukusniji filmski festival u gradu – Food Film Festival by Coca-Cola koji će trajati desetak dana, točnije do nedjelje 16. rujna, već tradicionalno u najljepšem parku u gradu Zagrebu, na Zrinjevcu.

Kroz deset dana u otvorenom kinu pod zvijezdama na livadi parka prikazat će se deset odabranih zanimljivih foodie filmova: „Burek“, „Pariz može čekati“, „Najbolji recept“, „Soul kuhinja“, „Teatar života“, „Mr. Church“, „Mravi na škampu“, „Carigradska kuhinja“, „Sushi na meksički način“ i „Okus života“. Svaki od ovih filmova je poseban na svoj način i teško će biti odabrati one koji se ne smiju propustiti.

Uz sljubljivanje najfinijih okusa i aroma čak dviju najljepših svjetskih kultura, one hrane i filmova, na Coca-Colinoj prvoj kućici posuđivati će se dekice za gledanje filmova na livadi te piknik košare koje će posjetitelji sami moći ispuniti delicijama čak 25 vrhunskih ugostitelja, njihovim streetfood specijalitetima te raznim Coca-Cola kombo menijima.

Tako će posjetiteljima festivala okusne pupoljke razigravati: El Toro, Tač, AperEATivo, Pani, Smyrna, Klub ljubitelja janjetine, Kofer., Milky, Pofferties/Cellar, Beer bar, Mc čevap – Brko & Brko by Kotanyi, Amelie, Trdelnik, Rakijarnica&Mangosta bar, Street food passage+, Istarska hiža, Plac, The driver, Fantastic food&drinks, OPG Čorić Soparnik, Nadine fritule, Klara premium store, Cukeraj i Jack Daniels.

Zadar Craft Beer Festival

Od 6. do 8. rujna 2018. godine održat će se četvrti Zadar Craft Beer Festivalna prekrasnoj zadarskoj rivi.

Na jednom mjestu kušajte preko 60 vrsta zanatskih piva od preko 15 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala je mogućnost upoznavanja vlasnika micro pivovare i kuhara pivara te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Posebnost ovogodišnjeg festivala je sudjelovanje dvije zadarske micro pivovare; Brlog zadružne pivovare i Pivovare Donat.

Cilj Zadar Craft Beer Festival-a je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.

Hrvatska trenutno živi Craft Beer Revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 40 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu.

Zadar Craft Beer Festival svim posjetiteljima daruje besplatne koncerte:
06.09. – Vojko Vrućina
07.09. – Sexymotherfuckers / Fish Factory
08.09. – detour
06.- 08.09. – Raw Syndicate Booking DJ CREW

Preporuka

Zatvori