Journal Man: 4 ‘must have’ stvari za jesen

Journal Man: 4 ‘must
have’ stvari za jesen

standardlp

S novom radnom sezonom trebalo bi obnoviti policu s knjigama, fonoteku, dodati možda novi parfem u toaletnu vodicu, a i dobro bi došla nova torba ili ruksak. Donosimo naš izbor koji će, vjerujemo, razveseliti svakog ljubitelja lijepih stvari i uživanju u kišnim večerima uz dobru knjigu ili s odličnom glazbenom pozadinom prolaziti kroz radni dan…

Lift, Radiohead

Krajem devedesetih, 1997. godine Radiohead objavio je svoj, sada kultni, album OK Computer. Album je odmah naišao na pozitivne reakcije glazbenih kritičara i instantno je stekao cijelu hordu poklonika koja do danas smatra ovaj album nešto najboljim što su glazbene devedesete mogle iznjedriti. Nakon točno dvadeset godina dolazi re-izdanje albuma s dvanaest pjesama i s tri tada neobjavljene pjesme te osam pjesama tzv. B strane.  Novi remasteriran album dolazi u crnoj kutiji s vizualom OK Computer albuma, a skriva tri vinilke, knjigu s trideset umjetničkih radova te svih tekstova pjesama, osim onih koje same nemaju tekstove. Ovaj bogati tom donosi još i bilježnicu od 104 strane iz knjižnice Thoma Yorka te sketchbook od 48 stranica Donwooda i Tchocka te C90 mixtape kasetu – sve s OK Computer sesija i demo zapisa. Set možete naručiti na oknotok.co.uk.

How to Lose Friends and Alienate People, Toby Young

Sredinom devedesetih, 1995. godine britanski novinar Toby Young napustio je London kako bi u New Yorku realizirao svoju karijeru kao urednik u Vanity Fairu. No, stvari mu se nisu odvijale prema planu. U roku od dvije godine je otpušten iz redakcije vanity Faira, izgnan iz najprestižnijeg bara u gradu i nije imao uspjeha u ljubavi. Čak niti lokalna grupa liječenih alkoholičara nije htjela imati ništa s njime.

Ova knjiga je urnebesan opis događaja i dogodovština pet godina koje je Toby Young proveo na dnu New Yorka. Priča opisuje strelovit pad s mjesta urednika do dna društva New Yorka. No, ne radi se samo o kolekciji depresivnih priča, već o svemu onome što se može desiti kada život izgleda kao domino efekt. Ispričano na jako duhoviti način. Zanimljivost knjige jest da sve što je u njoj opisano – stvarno se i dogodilo.

Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi

Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi

Ovu genijalnu knjigu možete naću u svim boljim knjižarama u Vuković&Runjić izdanju.

just rock 00003

Just rock!, Zadig & Voltaire

Popularni brend donosi parfem muške i ženske varijante čije bočice zajedno čine skulpturu od čvrstog staklenog kamena. Osim atraktivnog izgleda bočice parfem je odličan jesenski izbor mirisa vječnog rokerskih chica! Crna bočica krije tamnu, underground notu parfema. Parfem donosi miris pačulija omotanog u crnu vaniliju u miris zrna tonke. Na kraju je miris zaokružen intenzivnim začinom drvenaste note. Samo par kapljica stvorit će misterioznu, no isto tako šarmantnu i nonšalantnu mirisnu atmosferu.

Ponudu parfema ovog rokerskog brenda možete naći u parfumerijama Duglas te na douglas.hr.

just rock 00012

Idealan ruksak za jesenske dane

il_fullxfull.1333359625_o6t1

Drop je novi hrvatski brend unisex ruksaka idealnih za jesenske kišne i vlažne dane. Minimalistički dizajn i vodonepropusan, izdržljivi materijal odlična su kombinacija za sve koji većinu dana provode na otvorenom, urbanom prostoru, a ruksak skriva njihove najvrjednije stvari – laptop, tablet, knjige, bilježnice, scetchbookove, fotoaparat…

Modele ovog savršenog ruksaka za urbani lifestyle i svakodnevne aktivnosti možete pogledati niže u galeriji, a za sve informacije o specifikacijama ruksaka i kupnji posjetite Facebook stranicu.

Foto: Instagram, Drop, Vuković&Runjić, Zadig & Voltaire

Preporuka

Zatvori