Koje sve proizvode krije goody box s Journal.hr Summer of Love partyja?

Koje sve proizvode krije goody box s
Journal.hr Summer of Love partyja?

Predivan eksterijer Arheološkog muzeja u Zagrebu i njegovog atrija, poslužio je kao idealna scenografija za ljetno izdanje Journal.hr partyja, koji se ove sezone održao pod službenim nazivom Summer of Love i pokazao se idealnom uvertirom u ljetnu sezonu, a ona kalendarski gledano, samo što nije stigla.

Među više od 800 uzvanika našli su se naši dragi suradnici, klijenti, prijatelji i poslovni partneri koji su uživali u biranim i za ovu prigodu posebno osmišljenim jelima i pićima, kao i nastupima talentiranih mladih nada hrvatske glazbene scene, kao što su Matija Cvek, Nika Turković, Alen Đuras… Dobra zabava koja je potrajala do kasnih večernjih sati, naposljetku je donijela i svima omiljeni goody box pun iznenađenja, a u njemu smo i ovog puta okupili brojne proizvode poznatih brendova.

Za ljetna osvježenja u goody boxu pobrinuli su se pivo Blanc i Cockta bez šećera, ali i Stanić sladoledi čije su se posude za led s motivom Magnum sladoleda također našle u našoj kutiji iznenađenja. Lagani ljetni obroci ne bi bili potpuni bez umaka za tjesteninu koji nam dolazi iz Zvijezde, a ljetno osvježenje za dah u Journal.hr goody boxu osigurali su pepermint bomboni poliklinike Tim-Dent Miličić.

Blanc 1664
Cockta bez šećera
Magnum posuda za sladoled
Zvijezda umak za tjesteninu
Pepermint bomboni poliklinike Tim-Dent Miličić

Poklon kutiju ispunili su i brojni beauty proizvodi po mjeri ljetne sezone: osvježavajući gelovi za tuširanje Kozmetike Afrodita, SUPER Mrkva ulja za ubrzano tamnjenje i sprejevi za ublažavanje boli od uboda komaraca od Olivala, Keune Care Vital Nutrition šamponi i regeneratori, Kiehl’s Butterstick i Melem SUN balzami za usne, La Roche-Posay Toleriane Sensitive kreme…

Gelovi za tuširanje Kozmetike Afrodita
SUPER Mrkva ulje za ubrzano tamnjenje i sprej za ublažavanje boli od uboda komaraca iz Olivala
Keune Care Vital Nutrition šampon i regenerator
Kiehl’s Butterstick
Melem SUN balzam za usne
La Roche-Posay Toleriane Sensitive krema

Saponia je Journal.hr Summer of Love goody box obogatila svojim proizvodima: Kalodont zubnim pastama, uzorcima Faks tekućih deterdženata, Skit Family sredstvima za zaštitu od insekata i Di Sun Protection proizvodima.

FAKS Helizim Color
Kalodont Whitening zubne paste
Skit Family sredstvo za zaštitu od insekata i Di Sun Protection proizvodi

U goody boxu su se našli i promotivni uzorci najpopularnijih parfema: Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum, Calvin Klein Women Eau de Toilette, Bvlgari Eau de Parfum i Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette.

Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum
Calvin Klein Women Eau de Toilette
Bvlgari Eau de Parfum
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette

Dermalogica je za goody box pripremila uzorke svojih novih proizvoda Age Bright Clearing Serum i Prisma Protect SPF30, a jane iredale uzorke svojih primera (za normalnu i masnu kožu), Lip & Cheek Staina i komplete mini maskare i PureLash® Lash Extender & Conditionera za trepavice. Skinfinity uzvanicima je u goody boxu omogućio svoje testere i vouchere.

Dermalogica Age Bright Clearing Serum
Dermalogica Prisma Protect SPF30
jane iredale primer
jane irredale Lip & Cheek Stain
komplet mini maskare i PureLash® Lash Extender & Conditionera za trepavice
Skinfinity testeri i voucheri

Za sezonu ljetnih viroza, u kutiji iznenađenja pobrinule su se Linex Complex tablete, a za ljetne avanture i njihovu sigurnost Lelo Hex kondomi.

Linex Complex tablete
Lelo Hex kondomi

City Center one donosi svoj magazin kao omiljeno ljetno shopping štivo, a vauchere za goody box osigurali su Philips LatteGo, Croatia Airlines i turistička agencija A La Carte Travel. Šlag na kraju je Journal.hr platnena vrećica, koja je zaokružila bogati sadržaj u još jednom našem party goody boxu.

City Center one magazin
Philips LatteGo voucher
Croatia Airlines voucher
A La Carte Travel voucher
Journal.hr platnena vrećica

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Summer of Love partyja 2019. godine:MastercardBlancBeefeaterStanić d.o.o. i Algida sladolediHP HrvatskaPhilips LatteGoToyotaCockta, JamnicaVina Laguna.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr goody boxu: BlancStanić d.o.o. i Algida sladolediPhilipsCocktaKeuneCity Center oneTim-Dent MiličićKozmetika AfroditaSaponiaSandoz
ZvijezdaDermalogicajane iredaleOlivalMelemLeloLa Roche-PosayKiehl’sSkinfinityOrbico BeautyCroatia AirlinesA La Carte Travel.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal.hr partyja. 

Kakva je bila atmosfera na Journal.hr Summer of Love partyju, otkrijte ovdje.

Tko je sve posjetio Journal.hr Summer of Love party, pogledajte ovdje.

Fotografije s dva Journal.hr Summer of Love photo walla čekaju vas ovdje.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori