Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Wilkinson poklon set

Journal.hr Good Vibes Only
darivanje: Wilkinson poklon set

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 28. poklon na rasporedu – koji je pripremio Wilkinson

Brijanje je postalo jednostavnije nego ikad! Novi Wilkinson Sword Intuition f.a.b. brijač omogućuje brijanje bez napora, te donosi revoluciju u ženskom brijanju. Wilkinson Sword Intuition f.a.b. brijač brije i gore i dolje te dodatno štiti od iritacije, porezotina i urastanja dlaka. Kao rezultat toga, možete se obrijati jednim glatkim pokretom, bez potrebe za podizanjem brijača s kože. Tajna leži u oštricama – brijač sadrži pet oštrica: tri usmjerene prema dolje i dvije usmjerene prema gore. 

Glatki potezi tijekom brijanja zajamčeni su ne samo inovativnim postavljanjem oštrica. Postoji još jedna značajka koja će vas natjerati da se zaljubite u ovaj brijač – spremnici s hidratantnim gelom. Aktiviraju se pri kontaktu s vodom i pomažu u smanjenju iritacija i glatkoći klizanja. Štoviše, gel sadrži Shea maslac koji će vašu kožu hidrirati do dva sata nakon brijanja! 

Vi samo trebate zamijeniti britvice dovoljno često da budu stvarno oštre i rezultiraju savršeno glatkom kožom čak i nakon prvog brijanja. 

Nadalje, ako se brijete pod tušem, koristite pjenu za brijanje ili gel. Topla voda će otvoriti pore, što će oštricama dopustiti da dođu bliže koži, a glatka koža će trajati duže. S druge strane, sredstvo za brijanje će omekšati i izravnati dlake. Konačno, isperite kožu hladnom vodom kako biste zatvorili pore i nježno je osušite mekim ručnikom. 

Jedna sretnica sad ima priliku osvojiti Wilkinson Sword Intuition f.a.b. poklon set koji sadrži: brijač, set britvica i digitalni sat za kupaonicu koji ujedno može mjeriti temperaturu i vlagu u vašoj kupaonici.  

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @wilkinsonhrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijateljica poželio ovaj poklon set

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 23. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @mina.herceg – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Wilkinson

Učitati još
Zatvori