Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Skincode 24h Cell Energizer krema

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Skincode 24h Cell Energizer krema

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 10. poklon na rasporedu – koji je pripremio Skincode Hrvatska

Clean kozmetika je termin koji je danas postao popularan, ali za švicarski brend Skincode, clean priča je temelj na kojem je stvorena cijela linija Essentials, prije više od 20 godina. Svi proizvodi iz linije Skincode Essentials namijenjeni su za njegu čak i najosjetljivije kože, upravo iz razloga jer je u formulama sadržano sve što našoj koži treba i baš ništa što joj ne treba.

Preparati ne sadrže mirise, konzervanse, paraben, umjetne boje niti sastojke životinjskog podrijetla. Skincode 24h cell energizer krema je lagana krema baršunaste teksture koja se preporuča za beživotnu kožu, sa znakovima prijevremenog starenja. 

Sadrži:

  • CM-glukan medicinskog stupnja, dobiven iz pekarskog kvasca, a djeluje kao snažan imunostimulator koji se inače primjenjuje kod zacjeljivanja rana, smirivanja upala i u onkologiji, zbog sposobnosti poticanja oporavka oštećene kože, ublažavanja kontaktnog dermatitisa i umirenja kože kod iritacija.
  • Rižin škrob koji se često koristi i u proizvodima za dječju kožu stvara zaštitni film i djeluje na smirenje kože.
  • Hidrolit 5 ima sposobnost vezivanja vode i osigurava intenzivnu hidrataciju kože.
  • Vitamin C djeluje kao snažan antioksidans, potiče stvaranje novog kolagena i djeluje na ujednačavanje tena.
  • Vitamin E ima snažno antioksidativno djelovanje, prevenira šteno djelovanje UVA i UVB zraka ipomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti kože.
Skincode 24h Cell Energizer krema

Jedan sretnik ili sretnica danas imaju priliku osvojiti Skincode 24h Cell Energizer kremu.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @skincode_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati kome bi preporučili da isproba ovu kremu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 2. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @_veky_zveki_ – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Skincode Hrvatska

Učitati još
Zatvori