Journal.hr Good Vibes Only darivanje: premium kutija TEEKANNE čajeva

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
premium kutija TEEKANNE čajeva

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 23. poklon na rasporedu – koji je pripremio TEEKANNE

Čaj je poseban napitak koji je dobar kako za tijelo tako i za duh. Suptilna aroma i ugodan okus stvaraju osjećaj mirnoće i mobiliziraju našu unutarnju energiju. No, čaj je ipak više od ukusnog napitka. Njegovi pozitivni učinci na naše zdravlje poznati su tisućama godina.  

Uvijek je dobar trenutak za TEEKANNE čaj. Sve što se radi u TEEKANNE-u ima za cilj osigurati uživanje u čaju. Naši stručnjaci putuju na plantaže širom svijeta kako bi pronašli najbolje čajeve i pripremili ih za vas. TEEKANNE znači neusporediv užitak čaja, pažljivo odabrane proizvode i zahtjevne standarde obrade. 

Jedan sretnik ili sretnica sad ima priliku osvojiti TEEKANNE tea selection kutiju čajeva te kolekciju organskih čajeva. 

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Kliknuti like na objavu
  3. Komentirati tko bi od vaših prijatelja uživao u ovoj kolekciji čaja

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 18. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @macunova_mala – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: TEEKANNE

Učitati još
Zatvori