Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Authentic Beauty Concept parfem za kožu i kosu

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Authentic Beauty Concept parfem za kožu i kosu

Authentic Beauty Concept EDT

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i na početku godine.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 13. poklon na rasporedu – koji je pripremio Authentic Beauty Concept

Authentic Beauty Concept EDT

Ako se i vi nalazite među onima koji obožavaju beauty inovacije, najnoviji proizvod brenda Authentic Beauty Concept će vas oduševiti. Radi se o Authentic Beauty Concept toaletnoj vodi koja je kreirana za kosu, ali i kožu, kako bi naglasila note koje vas čine ‘vama’.

Authentic Beauty Concept EDT parfem za kožu i kosu je čist i svjež miris koji uravnotežuje eleganciju i karakter sa ženstvenim završetkom. Odmah na prvu će vas oduševiti gornje note ove toaletne vode koje čine bergamot, limun, jabuka i lisnato bilje. Središnje note izmamit će vam osmijeh svojim aromama divlje frezije, bijelog božura i latica ljubičice. U konačnici, tu su i bazne note sandalovine, vanilije, jantara i mošusa. Zahvaljujući svim ovim sastojcima duže vrijeme će vas pratiti divan, mirisni oblak.

Više o mirisu i gdje ga kupiti možete doznati ovdje.

Authentic Beauty Concept EDT

A sada jedna sretnica ima priliku osvojiti Authentic Beauty Concept EDT parfem za kožu i kosu te se tako nagraditi uoči Valentinova, kao što i zaslužuje.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @authenticbeautyconcept.hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati koju od vaših frendica možete zamisliti u mirisnom oblaku ovog parfema

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 11. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Update: Sretna dobitnica je @skrozneobicna – čestitke!

Foto: Authentic Beauty Concept

Učitati još
Zatvori