Božićni pokloni za mame, sestre i prijateljice

Božićni pokloni za mame,
sestre i prijateljice

livpurvis
@livpurvis

Novi dan, novi shopping vodič. Za vas smo sastavili još jedan popis kako bi vam olakšali blagdanske nedoumice oko odabira savršenog poklona. Danas su u fokusu sve žene u vašem životu – mama, sestra, prijateljice. Osim što se žene smatraju najzahtijevnijima kada su pokloni u pitanju, prevelik izbor i premalo vremena zasigurno nam neće olakšati potragu za savršenim poklonom.

Koji će pokloni razveseliti i razmaziti svaku ženu u svom životu i nagraditi ih za sve one sate kukanja na kavama, savjete ispisane u nekoliko poruka na mobitelu i najzabavnije avanture koje ćete zasigurno pamtiti kao neke od najboljih trenutaka u godini na zalasku.

livpurvis
@livpurvis

Pokloni koji će razveseliti svaku ženu

U potrazi za savršenim poklonom za svaku ženu u vašem životu birajte praktične poklone s dozom luksuza i blagdanske raskoši. Od jednostavnog komada nakita koji će začiniti svaku dnevnu kombinaciju i toplog šala koji će biti njihov novi zimski favorit do beauty noviteta koje će unijeti dozu luksuza u njihovu svakodnevicu – modni dodaci, proizvodi za njegu i make up uvijek su siguran i odličan izbor. Uz modne i beauty poklone, dekorativni detalji za dom, dobra knjiga ili neočekivani i kreativni poklon poput seta za pletenje dekice samo su neki od poklona kojima će se razveseliti sve žene ovog Božića.

Iako će mnogi žene na svojoj božićnoj shopping listi smatrati zahtjevnima za darovanje, za sve one kojima nedostaje ideja u nastavku donosimo vodič odličnih prijedloga s kojima sigurno neće pogriješiti.

Love, Ana
Love, Ana
Mona
Mona
Liu Jo
Zaks zlatna narukvica i ogrlica
Zaks zlatna narukvica i ogrlica
DITA (Bilić Vision)
Moebe x Paper Collective x Norm Architects Floating Leaves (Selectedd)
Comfort Blanket Knitting Kit (Selectedd)
Terra Ceramica
Terra Ceramica
Jo Malone Orange Bitters svijeće
Chanel Holiday kolekcija
Giorgio Armani Si Fiori
Leonor Grey Masque à L’Orchidée
Biologique Recherche Masque Visolastine
Philip B Rejuvenating Hair Oil
Philip B Rejuvenating Hair Oil
Mani Gotovac: Rastanci
Mani Gotovac: Rastanci

Foto: Instagram, Bilić Vision, Biologique Recherche, Chanel, Giorgio Armani, Jo Malone, Leonor Grey, Love, Ana, Mona, Liu Jo, Philip B, Selectedd, Terra Ceramica, VBZ, Zaks

Učitati još
Zatvori