Journal.hr adventsko darivanje: ZAKS konavoske naušnice

Journal.hr adventsko darivanje:
ZAKS konavoske naušnice

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Dvadeset i četvrti dan u mjesecu uljepšat jednoj čitateljici Journal.hr-a koja će u današnjem darivanju pronaći savršen modni dodatak, nosiv godinama, a koji će savršeno zaokružiti elegantne odjevne kombinacije – konavoske naušnice, Verižice.

Ovih blagdana, zlatarna ZAKS je za čitatelje Journal.hr-a pripremila prekrasne naušnice, Verižice, koje su tradicionalno dio konavoske narodne nošnje, a omiljene su diljem Hrvatske zbog elegancije i gracioznosti koje dodaju licu.

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zaks_zlatarnice Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 25. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori