Journal.hr adventsko darivanje: Večera za dvoje u restoranu Noel

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Večera u Noelu

Dvadeset i drugi dan u mjesecu uljepšat ćemo poklonom jednoj čitateljici ili čitatelju. Radi se o bonu poznatog zagrebačkog restorana Noel.

Ovih blagdana, Noel je za čitatelje Journal.hr-a pripremio dva poklon bona, od kojih je svaki u vrijednosti od 550 kuna. Povedite na večeru nekog sebi bliskog i uživajte u jedinstvenom gastronomskom iskustvu s prepoznatljivim Noel potpisom.

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @noelzagreb Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 23. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @lanablazevic – čestitamo!

Foto: Marija Laća

0