Journal.hr adventsko darivanje: Tiffany & Co. love parfemi za nju i njega

Journal.hr adventsko darivanje: Tiffany &
Co. love parfemi za nju i njega

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Dvadeset i treći dan u mjesecu uljepšat ćemo jednom paru – radi se matchy-matchy parfemima za nju i njega s potpisom brenda Tiffany & Co.

Ovih blagdana, Douglas je za čitatelje Journal.hr-a pripremio predivne muške i ženske mirise zbog kojih će ovo biti najmirisniji prosinac. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @douglas_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 24. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori