Journal.hr adventsko darivanje: Rapport London kožni etui

Journal.hr adventsko darivanje:
Rapport London kožni etui

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Rapport London etui

Povijest brenda Rapport London datira iz daleke 1898. godine, kad je jedan energičan mladić, u dobi od samo 20 godina osnovao tvrtku M.A. Rapport & Co. Posebnu pažnju u svojoj ponudi posvetio je elegantnim kožnim dodacima savršenima za poslovne prilike, kao što je i ovaj crni kožni etui. U njemu možete nositi sve potrebno, od 13” laptopa, tableta, planera, bilježnica i drugih sitnica koje koristite u jednom danu.

Ovih blagdana jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti elegantni Rapport London kožni etui. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @mamic1970 Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do subote, 15. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori