Journal.hr adventsko darivanje: Osvojite shopping u City Center one u vrijednosti od 1.000 kuna

Journal.hr adventsko darivanje: Osvojite shopping u City Center one u vrijednosti od 1.000 kuna

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Dvadeseti dan u mjesecu uljepšat ćemo poklonom jednoj čitateljici ili čitatelju. Radi se o bonu poznatog shopping centra City Center one.

Ovih blagdana, City Center one daruje jednu sretnicu ili sretnika bonovima u kumulativnoj vrijednosti od 1.000 kuna. City Center one bon idealan je ako želite svojim najmilijima darovati shopping, kojemu će se razveseliti i oni najzahtjevniji.

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @city.center.one Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 21. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori