Journal.hr adventsko darivanje: Mona torba s kroko efektom

Journal.hr adventsko darivanje: Mona
torba s kroko efektom

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Treći dan prosinca odlučili smo vam uljepšati jednim prigodnim blagdanskim iznenađenjem koje dolazi s potpisom Mona, poznatog srpskog modnog brenda koji je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj, gdje je otvorio svoju prvu trgovinu.

Mona je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremila torbu iz svoje najnovije kolekcije. Tamnoplava torba srednje je veličine, ističe se svojom kroko teksturom, a dolazi i s dvije ručke; kratkom i duljom, kako bi vas spremno pratila od jutra do večeri i u svim vašim dnevnim i večernjim obavezama.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje upravo novom Mona torbom. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @mona_official_page Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 4. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @bosnjezana– čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori