Journal.hr adventsko darivanje: Marinski Heartmades keramički ukrasi za bor

Marinski

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Marinski

Peti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati jednim prigodnim blagdanskim iznenađenjem koje dolazi s potpisom hrvatskog brenda Marinski Heartmades, iza kojeg stoji umjetnica Marina Marinski.

Brend Marinski Heartmades je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremio tri božićna ukrasa za bor. Riječ je o keramičkim ptičicama s ručno oslikanim božićnim motivima koji će izgledati efektno na svakom boru i odlično se uklopiti s ostalim dekoracijama.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje upravo keramičkim ukrasima za bor Marinski Heartmades. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @marinskiheartmades Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju
Marinski

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 6. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @ezgetamarija – čestitke!

Foto: Marija Laća

0