Journal.hr adventsko darivanje: -Love, Ana Constellation Poster

Journal.hr adventsko darivanje: -Love,
Ana Constellation Poster

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

-Love, Ana Constellation Poster

Najbolji ukras za zid, koji ćete pokloniti sebi ili dragoj osobi, svakako može biti poster. A kada on ima sentimentalno značenje onda se priča još dodatno zaokružuje. Constellation posteri u -Love, Ana studiju prikazuju sazviježđe ispod kojeg je rukom ispisan trenutak, ime ili datum zbog kojeg je upravo on poseban. Veličine 50x70cm i s detaljima ispisanim u crvenoj ili žutoj boji uklopit će se u svaki prostor.

Ovih blagdana, jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti -Love, Ana Constellation Poster koji će se personalizirati s vašim podacima, imenom i datumom po želji. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @la.designstudio Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 7. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori