Journal.hr adventsko darivanje: Kiehl’s božićni poklon-paket

Kiehl's

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Deseti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati božićnim beauty poklon-paketom sastavljenim od kreme za tijelo i dva hranjiva balzama za usne koje potpisuje popularni brend Kiehl’s.

Kiehl's

Kiehl’s je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremila savršen Kiehl’s paket koji će upotpuniti zimsku beauty rutinu. Zahvaljujući kremi za tijelo koža će biti njegovana, dok će hranjivi balzam usne učiniti još mekšima.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje Kiehl’s paketom. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @kiehls.hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju
Kiehl's
Kiehl's

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 11. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @paulapahek. Čestitamo!

Foto: Marija Laća

0