Journal.hr adventsko darivanje: Geneo uređaj za čišćenje, piling i oksigenaciju lica

Journal.hr adventsko darivanje: Geneo uređaj za čišćenje, piling i oksigenaciju lica

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osamnaesti dan u mjesecu uljepšat ćemo vam poklonom koji će razveseliti sve ljubiteljice skincarea – Geneo uređajem za čišćenje, piling i oksigenaciju lica

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje Geneo uređajem za čišćenje lica čija je cijena 2,299 kn. . Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @roxbeauty.hrInstagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 19. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @am_sarusic – čestitamo!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori