Journal.hr adventsko darivanje: Tri seta Dizajnholik čaša za liker i konjak

Journal.hr adventsko darivanje: Tri seta
Dizajnholik čaša za liker i konjak

Dizajnholik

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Devetnaesti dan u mjesecu uljepšat ćemo poklonom troje čitateljima ili trima čitateljicama. Radi se o daru koji će izgledati efektno u svakoj kuhinji i blagovaonici – Liqueur & Cognac čaše iz Dizajnholika.

Dizajnholik

Ovih blagdana, Journal.hr tri sretna čitatelja ili čitateljice daruje s Liqueur i Cognac ekskluzivnim čašama za liker ili konjak. Dolaze u prekrasno izvedenoj kombinaciji dizajna, funkcije i užitka. Nemaju klasičnu nogicu, već su konstruirane vrlo domišljato te je pažnja stavljena na aromu, temperaturu i obujam.

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dizajnholik Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju
Dizajnholik

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 20. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori