Journal.hr adventsko darivanje: Dilemma Posters BORer

Journal.hr adventsko darivanje:
Dilemma Posters BORer

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Četrnaesti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati prikladnim blagdanskim darom koji ovog puta dolazi u malo drugačijem izdanju. Riječ je o boru BORer iza kojeg stoji Dilemma Posters.

Dilemma Posters je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremila ovaj genijalan bor koji predstavlja pravi odmak od klasike, a odlično će se uklopiti u svaki prostor.

Najveća prednost BORera je što postavljanje i spremanje traje svega nekoliko sekundi. BORer se postavlja na vrlo jednostavan način; uže se zakači na mjesto u prostoru koje je predviđeno za bor, a bor se iz savršenog kruga jednim potezom transformira u lebdeću spiralu. Kada prođu blagdani, uže se otkači, a bor se vrati u savršeni krug, zauzimajući minimalno životnog prostora.

Unatoč minimalističkom pristupu, BORer okuplja ukućane u kreaciji završnog izgleda. Naime, korisnicima je ostavljeno mnoštvo mogućnosti i kreativne slobode za dekoriranje bora s obzirom da se bor može ukrasiti klasičnim kuglicama, ručno izrađenim ukrasima, lampicama ili bilo kojim drugim ukrasima

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje Dilemma Posters BORer borom. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dilemmaposters Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 15. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @ela.estrella – čestitamo!

Učitati još
Zatvori