Journal.hr adventsko darivanje: Cvit Happens vjenčić za vrata

Journal.hr adventsko darivanje: Cvit
Happens vjenčić za vrata

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Cvit Happens vjenčić za vrata

Ukrašavanje doma sitnim ukrasima već je počelo, palimo drugu adventsku svijeću i pripremamo se za veliko finale – kićenje jelke. No ne smijemo zaboraviti niti na vanjski dio doma – božićni vijenac prvo je što vidite po dolasku kući, zato odaberite onaj koji najbolje odgovara vašem uređenju doma. Savršeni primjer je ovaj Cvit Happens eukaliptus vijenac za vrata koji ističe glavnu boju sezone, a nadopunjen je srebrnim detaljima i orasima.

Ovih blagdana, jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti Cvit Happens vjenčić za vrata. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @cvithappens Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 10. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori