Journal.hr adventsko darivanje: Armani Sì Passione ženski parfem

Journal.hr adventsko darivanje: Armani
Sì Passione ženski parfem

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Trinaesti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati ultimativnim poklonom –
Sì Passione parfemom kojeg potpisuje slavna kuća Armani Beauty.

Armani Beauty je za jednu sretnu čitateljicu Journal.hr-a pripremio ovaj predivan ženski parfem, zamišljen kao ženstveni miris po mjeri žene koja je strastvena i nesputana, i kao neodoljivu kombinaciju ženske gracioznosti, snage i slobodnog duha.

Parfem se otvara pikantnim notama ružičastog papra, poput naleta adrenalina, a kada privuče pozornost, u gornjim notama ga prate sočna kruška i crni ribizl koji mirisu daju smjelost. Cvjetno srce parfema strastveno kuca uz note ruže i ženstvenost jasmina, dajući mu moć i ilustrirajući samo naoko krhku ženu koja otkriva nevjerojatnu snagu kada je vođena strašću. Bazu parfema čine topla i senzualna vanilija te cedar.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje Armani Beauty Sì Passione parfemom. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @armanibeauty Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 14. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnica je @mkroupaa – čestitamo!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori