Journal Good Vibes Only darivanje: ECCO Zipflex tenisice

Journal Good Vibes Only darivanje:
ECCO Zipflex tenisice

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 29. poklon na rasporedu – koji je pripremio ECCO

ECCO je danski proizvođač obuće, specifičnog skandinavskog dizajna koji u prvi plan stavlja slobodu pokreta i udobnost. Nova revolucija je pred vratima te granica između formalne i sportske obuće nikada nije bila tanja. Čisti moderni dizajn i naslijeđe premium proizvodnje osnova su našeg koncepta za novo stoljeće.

Odvažne i svestrane, ECCO Zipflex tenisice su za sve što bi mogla donijeti ova godina. Neodoljivo dobre, kombiniraju se uz ležerne ili dotjerane kombinacije… spremne su za sve vaše pokrete. ECCO Zipflex magnet je za poglede, posebnog dinamičnog dizajna te izrađene od vrhunske, ultra lagane Dyneema kože.

Jedna sretnica sada ima priliku osvojiti ECCO Zipflex tenisice.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @eccoshoes Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijateljica poželio ove tenisice

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 25. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @maretic.kristina – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: ECCO

Učitati još
Zatvori