Journal adventsko darivanje: Kelsey Montague x Dermalogica setovi za njegu lica

Stigao nam je još jedan prosinac, ispunjen brojnim adventskim zbivanjima koja će nas i ove godine povesti na živahne gradske ulice i uz druženja s obitelji i prijateljima učiniti da osjećamo onu tipičnu blagdansku toplinu oko srca.

A kako bismo vam ovaj prosinac učinili još boljim i ljepšim, i ove smo godine organizirali Journal.hr adventsko darivanje.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Četvrti dan prosinca odlučili smo vam uljepšati setovima za njegu lica koji će pomoći da koža izgleda prekrasno u blagdanskom razdoblju, ali i u ostatku godine. Dermalogica je za dvije sretnice priredila dva seta u suradnji s umjetnicom Kelsey Montague: Brighten & Defend i Night out – Skin fix.

Set Brigthen & Defend sadrži serum s vitaminom C za posjetljivanje kože BioLumin C od 10 ml i dnevnu kremu za zrelu kožu Dynamic Skin Recovery SPF od 12 ml, dok se set Night out – Skin Fix sastoji od regenerativne noćne gel-kreme Sound Sleep od 50 ml i 4 u 1 maske za područje oko očiju Stress Positive eye lift od 10 ml.

Ovih blagdana, Journal.hr vas daruje upravo novim Kelsey Montague x Dermalogica setovima. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dermalogicahrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 5. prosinca 2019. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dvije dobitnice te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Dobitnice su @bijoulenoir i @dorotea.94 – čestitke!

Foto: Marija Laća

1