Viktorijina anđelica Josephine Skriver u Dubrovniku

Viktorijina anđelica Josephine
Skriver u Dubrovniku

josephine-skriver-6

Josephine Skriver, renomirani danski model i Viktorijin anđeo, prošli tjedan uživala je u ljepotama Dubrovnika. Josephine je manekensku karijeru započela 2011. godine. Otad je nosila više od 300 revija svjetski poznatih dizajnera te bila zaštitno lice u časopisima kao što su Vanity Fair, Elle, Vogue, Harper’s Bazaar i Marie Claire.

josephine-skriver-1

Josephine Skriver na odmoru s dečkom

Josephine je u Dubrovniku posjetila staru gradsku jezgru, istraživala lokacije popularne serije Igre prijestolja, uživala u zalasku sunca na Srđu te otkrivala skrivene uvale Elafita. Koliko je oduševljena Dubrovnikom i njegovim prirodnim ljepotama Josephine je svakodnevno dijelila s više od četiri milijuna pratitelja putem društvenih mreža. Uz to naglašavajući koliko je oduševljena viđenim.

josephine-skriver-3

Na putovanju joj se pridružio dečko, glazbenik Alexander DeLeon koji i sam ima više od 200 tisuća pratitelja. Slike Hrvatske svake se godine sa sve većim entuzijazmom odašilju u virtualni svijet privlačeći sve više i više turista. A natpise raznih magazina i portala više ne možemo ni prebrojati. I upravo je Dubrovnik najčešći protagonist svih priča.

josephine-skriver-2

Josephine je za svoj boravak u Dubrovniku odabrala Dubrovačke Vrtove Sunca, jedan od najluksuznijih resorta na Jadranu te član prestižne grupacije The Leading Hotels of the World. Hotel smo već uvrstili u naš dubrovački vodič za ovo ljeto.

josephine-skriver-4

josephine-skriver-7

josephine-skriver-5

Foto: @josephineskriver

Učitati još
Zatvori