Jeste li bili u novom klubu – Šupa?

Jeste li bili u novom klubu – Šupa?

Untitled_0017

Prije par tjedana Zagreb je dobio novo zanimljivo mjesto za izlazak. Šupa je bar, ne samo zanimljivog naziva, već i jako zanimljivog koncepta. Naime, radi se o skrivenom baru, konceptu poznatom velikim svjetskim metropolama.

Lokacija je tajna, u podrumu, u centru grada, a time više je poželjnija. Koncept je to koji podsjeća na skrivene točionice alkohola za vrijeme prohibicije u Americi.

Untitled_0018

Untitled_0019

Tajna lokacija, doslovno pod zemljom, u prostoru bivšeg skladišta (šupe!) te moguć ulaz samo uz poziv i to uz pratnju pin up hostese, čine ovo mjesto toliko intrigantnim da smo se morali i sami uvjeriti.

Ulaz je sam po sebi dramatičan – niz stepenice, kroz uski hodnik dolazite do mjesta koje kao da nije pod zemljom, koje ima mjesto za sebe, u kojem nestaje okolni prostor i staje vrijeme. Odlična kombinacija za noćni izlazak.

Untitled_0026

Untitled_0020

Iako se nalazi u takvom jednom, isprva neuglednom, prostoru u Zagrebu, uređenje je uspješan spoj cocktail bara i skladišta ostvarenog u jednom zanimljivom i posve ujednačenom eklektičnom stilu.

Prostorom dominira kobinacija prigušenih boja purpurnih plišanih tapeta, zlatnih i mesing detalja, kristalnih lustera te pokojim umjetničkim djelom koji, iako na prvu ne pripadaju u ovakav prostor, savršeno zaokružuju dojam i atmosferu prostora.

Untitled_0022

Untitled_0024

Untitled_0028

Foto: Sanja Jagatić Photography

Učitati još
Zatvori