Jedna od najljepših lokacija za vjenčanja

U prekrasnoj prirodi hrvatskog Zagorja, točnije u Gornjoj Stubici, smjestio se Mali dvorac, sada već jedan od poznatijih mjesta događanja za jedno od najvažnijih svečanih događanja – vjenčanja. Okružen zelenilom, na 400 metara kvadratnih, ovo je uistinu jedinstvena lokacija u centru koje se nalazi bazen koji dodatno uljepšava atmosferu i čini svako događanje posebnim.

mali dvorac

Mali dvorac naime nije osmišljen samo kao mjesto za vjenčanja već i bilo koju posebnu priliku koju želite proslaviti s najbližima te poslovna događanja. Čim zakoračite na ovo imanje očarat će vas tišina i mir koji tamo vladaju, a Mali dvorac može primiti do 200 uzvanika. Osim prostora oko bazena i velike terase, idealne za ljetne svečane zabave, tu je i velika sala s izlazom na bazen te ‘Cottage’, divno uređena kuća za odmor u koju može stati do 10 osoba.

malidvorac (9)

Osim što ovdje možete organizirati zabavu – proslaviti rođendan, djevojačku večer ili bilo kakvu vama važnu svečanost, možete doći i na odmor te iznajmiti ‘Cottage’ samo za sebe. Preko dana odmarajte uz bazen i oko kuće, a domaćini će vas rado uputiti i u sve zanimljivosti i gastronomske ponude koje možete posjetiti u blizini.

Romantični interijer kuće za odmor s pogledom na prirodu koji smiruje donijet će vam zasluženi odmor i opuštanje, a isto tako ovdje možete smjestiti određeni broj gostiju koji možda ne žele kući odmah nakon proslave ili se svi možete odmarati nekoliko dana i uživati u ljepoti hrvatskog Zagorja.

malidvorac (6)

U slučaju organiziranja zabave Mali dvorac nudi kompletnu uslugu, od gastronomskih delicija do uređenja interijera, a sve njihove usluge i informacije o najmu možete pronaći na njihovoj službenij stranici malidvorac.hr te Facebook stranici.

ART_3518

malidvorac (8)

malidvorac (2)

malidvorac (3)

malidvorac (1)

0