Jedinstveni bicikli domaćih kreativnih snaga

Jedinstveni bicikli domaćih
kreativnih snaga

SentiMental Bikes

OKO

U Francuskom paviljonu održan je Chain Reaction party na kojem su predstavljeni unikatni custom-made bicikli, rezultat suradnje Beck’sa s Duškom Ilijevićem i brendom SentiMental Bikes te četvero afirmiranih kreativaca, poznatih na domaćoj i međunarodnoj umjetničkoj sceni. Kao dio platforme Beck’s Limited Edition, koja spaja filozofiju brenda Beck’s i specifičnih umjetnika iz polja interesa brenda, posjetitelji su mogli vidjeti jedinstvene intervencije na poznatim biciklima, koji se time pretvaraju u umjetnička djela u duhu sto godina starih motocikala.

SentiMental Bikes

SentiMental Bikes

Beck’s je tako ujedinio poznatu likovnu i street-art umjetnicu OKO, međunarodno priznatu produkt-dizajnericu Anu Tevšić koja djeluje pod brendom -Love, Ana, jednog od najzanimljivijih street artista Lonca, afirmiranog i na svjetskoj street art sceni, te nagrađivanoga grafičkog dizajnera i tipografa Marka Hrastovca Hrasta.

SentiMental Bikes

Ana Tevšić

SentiMental Bikes

Produkt-dizajnerica Ana Tevšić opisala je svoju viziju tih posebnih bicikala: “Ovo je za mene bio novi izazov. Inspiracija za ideju došla je iz želje da kruti i hladni materijal utoplim, što me odvuklo u istraživanja starinskih bicikala izrađenih od kože. Htjela sam dobiti malo mračniju verziju bicikla koji može pristajati svakome i biti bilo gdje. Crna osnova, upotpunjena svjetlosmeđom kožom, ima klasičan i otmjen prizvuk. Crveni detalji koje smo dodali na takvu podlogu donose odmak, služe kao zanimljiv koloristički akcent i podižu cijelu kombinaciju. Mnogo ručnog rada i truda koji su ideju prenijeli u stvarnost na kraju su proizveli definitivno poseban custom-made bicikl! Nadam se da će novi vlasnik biti jednako sretan ili sretna s njim kao i ja.”

SentiMental Bikes

Lonac

SentiMental Bikes

Beck’s je za ambasadore projekta Beck’s Chain Reaction odabrao kreativce i umjetnike koji su aktivni predstavnici urbane umjetničke scene, a njihov se specifični umjetnički izraz i posvećenost detaljima odražava i na ovim unikatnim biciklima, u kojima će priliku imati uživati sretni dobitnici natječaja i time postati i vlasnici pravih umjetničkih djela na dva kotača.

SentiMental Bikes

Marko Hrastovec Hrast

Osim u atraktivnoj izložbi bicikala, gosti su mogli uživati i u Beck’su uz elektronske zvukove Novella iz poznatog domaćeg DJ kolektiva Ekstrakt Crew te inovativnoj videoinstalaciji videoumjetnika Ivana Liika. Više informacija na službenoj mrežnoj stranici projekta Becks.hr.

SentiMental Bikes

Preporuka

Zatvori